Διάψευση για Ντέντε-Τσέλσι
Μπορεί οι… μνηστήρες για την απόκτηση του αμυντικού της Βάσκο Ντα Γκάμα, Ντέντε, να είναι αρκετοί, ωστόσο μεταξύ αυτών δεν βρίσκεται η Τσέλσι, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του 23χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού.
Μπορεί οι… μνηστήρες για την απόκτηση του αμυντικού της Βάσκο Ντα Γκάμα, Ντέντε, να είναι αρκετοί, ωστόσο μεταξύ αυτών δεν βρίσκεται η Τσέλσι, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του 23χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού.
Φουντώνουν οι φήμες για την επιστροφή του Φλοράν Μαλουντά στην Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε!
Ο Γκάρι Κέιχιλ αποτελεί έναν από τους… γνωστούς στόχους της Τσέλσι, ωστόσο ο Αντρέ Βίλας Μπόας, τόνισε πως δεν είναι και ο μοναδικός!
Με τα πιο μελανά χρώματα παρουσίασε την κατάσταση στην Τσέλσι ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, όσον αφορά στην υπόθεση-τίτλος. Ο τεχνικός των «μπλε» έθεσε την ομάδα του εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι η απόσταση από την κορυφή είναι ιδιαίτερα μεγάλη.
Το μοναδικό με το οποίο μπορεί να παρηγορηθεί η Τσέλσι, είναι πως λόγω εορτών, δεν… πίκρανε τη Φούλαμ. Στην υπόθεση, όμως, της επαφής της με την πρώτη τετράδα, η ισοπαλία με τους «cottagers» την αφήνει βαθιά «πληγωμένη»! Στο πλαίσιο της Boxing Day, οι «μπλε» του Λονδίνου έχασαν ακόμη δύο βαθμούς με το τελικό 1-1!
Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ανοίγει η αυλαία της Boxing Day στην Πρέμιερ Λιγκ! Η Τσέλσι, αντιμετωπίζει τη Φούλαμ με τον Φερνάντο Τόρες στην κορυφή της επίθεσης και τον Φρανκ Λάμπαρντ στη μεσαία γραμμή ελέω του τιμωρημένου Ραμίρες. Χωρίς προβλήματα η Φούλαμ. Δείτε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων.
Ικανοποιημένος από την απόδοση της Τσέλσι τις τελευταίες αγωνιστικές εμφανίστηκε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας. Ο τεχνικός των «μπλε» τόνισε πως η ομάδα του παρουσιάζει ριζική αλλαγή στον τρόπο που αγωνίζεται, έχοντας καταφέρει να μαζέψει 11 βαθμούς στα τελευταία πέντε παιχνίδια.
Να κρατήσει την επαφή της με την κορυφή θέλει η Τσέλσι, η οποία υποδέχεται τη Φούλαμ, και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην παράδοση που τη θέλει να μετρά μόλις μία ήττα στα τελευταία 30 παιχνίδια, κόντρα στους «γείτονές» της. Επιστρέφει ο Νταβίντ Λουίς, χωρίς προβλήματα η ομάδα του Μάρτιν Γιολ.
Στην Αγγλία το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και ποτέ δεν σταματά, ειδικά στις γιορτές! Το england365.gr θυμίζει μέχρι πότε υπήρχαν αγώνες τα Χριστούγεννα, πριν τελικά καθιερωθεί η περίφημη Boxing Day, στις 26 Δεκεμβρίου. Διαβάστε όμορφες Χριστουγεννιάτικες ιστορίες, αλλά και πολλά ευτράπελα που έγιναν στις 25 Δεκεμβρίου!
Ουδέν θέμα επιστροφής του Άλεξ στα πλάνα του Αντρέ Βίλας – Μπόας δεν τίθεται στην Τσέλσι. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα συνεχίσει να θεωρείται «ξένο σώμα» για τους Λονδρέζους, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας δεν προτίθεται να τον επαναφέρει, ακόμη κι αν αυτή τη στιγμή ο μοναδικός υγιής στόπερ είναι ο Τζον Τέρι!