Καμία πρόταση για Χουλκ!
Φτάσαμε στα μέσα Ιουλίου και ακόμα τίποτα. Ο Χουλκ ενδιαφέρει την Τσέλσι, όμως ανλάβουμε υπ’ όψη μας τις δηλώσεις του προέδρου της Πόρτο, δεν υπάρχει επίσημη «κρούση»!
Φτάσαμε στα μέσα Ιουλίου και ακόμα τίποτα. Ο Χουλκ ενδιαφέρει την Τσέλσι, όμως ανλάβουμε υπ’ όψη μας τις δηλώσεις του προέδρου της Πόρτο, δεν υπάρχει επίσημη «κρούση»!
Μπροστά σε ένα διόλου σύνηθες θέαμα βρέθηκαν όσοι προσπάθησαν να επισκεφτούν το λογαριασμό της Τσέλσι στο twitter, αφού το επίσημο account των Λονδρέζων δέχθηκε επίθεση από χάκερς, οι οποίοι έβρισαν τους παίκτες του συλλόγου!
Σε αυτή την εκδοχή φαίνεται πως καταλήγει το δικαστήριο μετά την τέταρτη και τελευταία μέρα της εκδίκασης της υπόθεσης του Τζον Τέρι. «Ευθεία επίθεση» υποστήριξε η πλευρά του Φέρντιναντ, «αναξιόπιστα στοιχεία βασισμένα σε φημολογία» ισχυρίστηκε αυτή του αρχηγού της Τσέλσι. Το απόγευμα της Παρασκευής η απόφαση.
Ευθεία επίθεση κατά του Ρομάν Αμπράμοβιτς, από τον οποίο αισθάνεται προδομένος, εξαπέλυσε ο Αντρέ Βίλας – Μπόας! Σε συνέντευξή του, ο Πορτογάλος τεχνικός κάνει λόγο για υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν ποτέ από το μεγάλο αφεντικό της Τσέλσι, τονίζοντας πως η μεταχείριση που είχε από αυτόν, ήταν τουλάχιστον απογοητευτική.
Σε μια προσπάθεια να «ελαφρύνει» το ρόστερ της, η Τσέλσι ανακοίνωσε την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού των Τόμας Κάλας και Πάτρικ Φαν Άανχολτ στη Φίτεσε!
Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα προχώρησε ο Οριόλ Ρομέου. Ο 21χρονος αμυντικός χαφ της Τσέλσι δήλωσε άγνοια για όσα έχουν γίνει γνωστά και τόνισε ότι για εκείνον αποτελεί προτεραιότητα το τουρνουά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Στο πλευρό του Τέρι τάχθηκαν συμπαίκτες, προπονητής, υπάλληλοι και ο πρόεδρος της Τσέλσι στην τρίτη μέρα εκδίκασης της υπόθεσης του Άγγλου αμυντικού για τη ρατσιστική επίθεση στον Άντον Φέρντιναντ! Διαβάστε στο england365.gr όλους τους διαλόγους και όσα διαδραματίστηκαν στο δικαστήριο του Λονδίνου!
Με πρόταση 25 εκατ. λιρών στην Ιντερνασιονάλ, η Τσέλσι «έκλεψε» τον Όσκαρ από την Τότεναμ που είχε κάνει πρώτη την κίνηση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου!
Στο κενό έπεσε το αίτημα του συνήγορου υπεράσπισης του Τζον Τέρι για λήξη της δίκης ελέω ελλειπών και μη πειστικών αποδεικτικών στοιχείων, με αποτέλεσμα να δοθεί συνέχεια στον δικαστικό του Γολγοθά! Παρακολουθείστε στο england365.gr όλα όσα διαδραματίστηκαν στο δικαστήριο του Λονδίνου για δεύτερη σερί μέρα!
Ευχάριστα νέα στην Τσέλσι καθώς ο Γκάρι Κέιχιλ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην μύτη, στο φιλικό της Αγγλίας με το Βέλγιο, για τον οποίο έχασε το Εuro.