«Ψήνει» Γιόβετιτς η Τσέλσι!
Τον θέλει και το δείχνει! Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» η Τσέλσι απέδειξε με πράξεις το ενδιαφέρον της για τον Στέβαν Γιόβετιτς.
Τον θέλει και το δείχνει! Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» η Τσέλσι απέδειξε με πράξεις το ενδιαφέρον της για τον Στέβαν Γιόβετιτς.
Διαβάστε σήμερα στο www.england365.gr το μήνυμα ενός φίλου της Τσέλσι, ο οποίος αναλύει την αναγέννηση της ομάδας του, και εκθέτει την άποψή του για τον επόμενο τεχνικό του συλλόγου.
Πονοκέφαλο θα έχει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς για το αν θα πρέπει να εμπιστευτεί τον Ντι Ματέο και να τον κρατήσει την νέα χρονιά στο τιμόνι της ομάδας. Δεν διαφωνώ ότι η αγωνιστική εικόνα μετά την Βίλας-Μπόας εποχή έχει αλλάξει προς το καλύτερο και οι παίκτες πλέον δείχνουν να εμπιστεύονται τον Ιταλό σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, αλλά αξίζει το ρίσκο;
Στον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στην Τσέλσι διαχειρίστηκαν τη δύσκολη κατάσταση στο «Βίλα Παρκ», βλέποντας την Άστον Βίλα να ισοφαρίζει προσωρινά σε 2-2 στάθηκε ο σκόρερ των δύο από τα τέσσερα τέρματα των «μπλε», Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς.
Η έλλειψη συγκέντρωσης από τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι διήρκησε πέντε λεπτά και είχε… κόστος δύο γκολ, αλλά ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη (4-2) της ομάδας του επί της Άστον Βίλα και τη μείωση της διαφοράς από την τρίτη θέση και την Άρσεναλ.
Η Άστον Βίλα έκανε προσπάθεια. Το πάλεψε για τον Στίλιαν Πετρόφ που ανακοίνωσε ότι λόγω της λευχαιμίας, δεν θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο. Όμως, μπροστά στο κλίμα που δημιουργήθηκε στο «Βίλα Παρκ», η Τσέλσι δεν συγκινήθηκε και έφυγε από εκεί με το υπέρ της 4-2!
Στην «σκιά» της δυσάρεστης είδησης πως ο Στίλιαν Πετρόφ πάσχει από οξεία λευχαιμία, Άστον Βίλα και Τσέλσι κοντράρονται στη «Βίλα Παρκ». Τέσσερις ημέρες μετά την σπουδαία νίκη επί της Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο καλείται κόντρα στους «χωριάτες» να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα, ώστε να μείνει ζωντανή στο «κυνήγι» της 4ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.
Tις ώρες των αγώνων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ» ανακοίνωσε η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία! Στα… δύο Λονδίνο και Μέρσεϊσαϊντ το Σαββατοκύριακο 14/15 Απριλίου!
Έτοιμη να προσφέρει 40 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία παρουσιάζεται η Τσέλσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.
«Ξήλωμα» και… ράψιμο από την αρχή! Αυτό ήταν το πλάνο του Αντρέ Βίλας Μπόας για την Τσέλσι της επόμενης σεζόν, αν παρέμενε φυσικά στον πάγκο της!