Τα δικά σας μηνύματα
Διαβάστε σήμερα στο www.england365.gr την άποψη ενός φίλου του βρετανικού ποδοσφαίρου για τη φετινή πορεία της Τσέλσι.
Διαβάστε σήμερα στο www.england365.gr την άποψη ενός φίλου του βρετανικού ποδοσφαίρου για τη φετινή πορεία της Τσέλσι.
Δεν ξέρω αν η Τσέλσι θα καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα, ξέρω όμως πως θα το παλέψει μέχρι τέλους. Ο λόγος είναι απλός και δεν είναι άλλος από τη σοβαρότητά της. Το ίδιο και του προπονητή της.
Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας είχε βάλει το πιάτο με την …εκδίκηση στο ψυγείο κι ετοιμάζονταν να τη σερβίρει παγωμένη. Όμως, ο Χουάν Μάτα είχε άλλη άποψη και «σκότωσε» την Τότεναμ, χαρίζοντας τη νίκη στην Τσέλσι με σκορ 4-2, μέσα στο «White Hart Lane». Εξαιρετικό ματς στο Λονδίνο, με το προβάδισμα να αλλάζει τρεις φορές χέρια και τους «μπλε» να παραμένουν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.
Με τον Γκάρεθ Μπέιλ να μένει εκτός και τον Αντρέ Βίλας-Μπόας να προτιμά τον Φρίντελ για τη θέση κάτω από τα δοκάρια παρατάσσεται η Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Τσέλσι. Δείτε τις επιλογές των δύο προπονητών για το παιχνίδι που κάνει σέντρα στις 14:45.
Στο χέρι του Τζον Τέρι παραμένει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Τσέλσι, με τη διοίκηση των Λονδρέζων να ανακοινώνει την απόφασή της το πρωί του Σαββάτου. Πρωτοφανές πρόστιμο στον Άγγλο άσο, σύμφωνα με τον Ρον Γκουρλέι.
Μια από τις κλασσικές αναμετρήσεις όπου ο ένας προπονητής αντιμετωπίζει για πρώτη φορά την «πρώην» του, στην τεχνική ηγεσία της οποίας βρίσκεται πλέον ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράστηκε ορισμένα από τα μυστικά του. Ο Αντρέ Βίλας – Μπόας κοντράρεται με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο και η Τότεναμ με την Τσέλσι!
Κάθε …επιστροφή και δύσκολη και στην περίπτωση του Αντρέ Βίλας-Μπόας αναμένεται να είναι και ενδιαφέρουσα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα κοουτσάρει πρώτη φορά κάποια ομάδα κόντρα στην Τσέλσι, μετά την απομάκρυνσή του από τους «μπλε» και το england365.gr συγκρίνει την παρουσία του τώρα στην Τότεναμ με την αντίστοιχη στο δυτικό Λονδίνο.
Αλλαγή σκηνικού φαίνεται πως παρατηρείται στην Τσέλσι, όσον αφορά το θέμα του αρχηγού της ομάδας, αφού μερίδα των βρετανικών Μέσων αποκαλύπτει πως ο Τζον Τέρι θα κρατήσει στο …χέρι του το περιβραχιόνιο των Λονδρέζων, παρά τα όσα αρχικά είχαν ακουστεί.
Οι περιπέτειες του Τζον Τέρι δεν έχουν τελειωμό, καθώς ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός απειλείται πλέον με «καθαίρεση» από την αρχηγία της Τσέλσι. Απέφυγε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο.
O Tζον Τέρι δεν άσκησε τελικά έφεση για την ποινή που του επιβλήθηκε για την ρατσιστική επίθεση στον Αντον Φέρντιναντ και η υπόθεση φαίνεται να κλείνει. Ωστόσο ο Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μίλησε με σκληρή γλώσσα για τον παίκτη της Τσέλσι, τονίζοντας «ότι κατέστρεψε την εικόνα του αγγλικού ποδοσφαίρου».