«Πονάει» στην άμυνα η Τσέλσι!
Μπροστά πάει καλά η Τσέλσι, αλλά στα μετόπισθεν χρειάζεται βελτίωση, σύμφωνα με τον Σέρβο αμυντικό της Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς που είχε μόνο καλά λόγια για τους επιθετικούς της ομάδας.
Μπροστά πάει καλά η Τσέλσι, αλλά στα μετόπισθεν χρειάζεται βελτίωση, σύμφωνα με τον Σέρβο αμυντικό της Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς που είχε μόνο καλά λόγια για τους επιθετικούς της ομάδας.
Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» θα φιλοξενηθεί ο τελικός Champions League γυναικών την Πέμπτη 23 Μαϊου 2013, δύο ημέρες πριν τον τελικό των ανδρών στο Γουέμπλεϊ.
Νίκες για ξεχωριστούς λόγους ψάχνουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, απόψε στις αναμετρήσεις τους για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να …καθαρίσουν με πρωτιά και πρόκριση, με τους «μπλε» να ψάχνουν το «φιλί ζωής» για τη συνέχεια. Δείτε τις προαναγγελίες.
Νίκη για να μπει στην τελική ευθεία με αρκετές ελπίδες για την πρόκριση θέλει η Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να υποδέχονται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο να ξέρει πως είναι πιο εύκολο να αναζητήσει βαθμούς στο «Stamford Bridge», παρά κόντρα στη Γιουβέντους, στο Τορίνο.
Τη διαγραφή του ρατσιστή οπαδού της, από τα μέλη του συλλόγου και την ακύρωση του εισιτηρίου διαρκείας του, ανακοίνωσε η Τσέλσι, τιμωρώντας με αυτό τον τρόπο τον 28χρονο άνδρα που προέβη σε ρατσιστική χειρονομία προς τον Ντάνι Γουέλμπεκ, στη νίκη (5-3) των «μπλε» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Capital One Cup.
Το βραβείο του «Χρυσού Παπουτσιού» για τα τρία γκολ που πέτυχε στην τελική φάση του Euro 2012, φέτος το καλοκαίρι στα γήπεδα των Πολωνίας και Ουκρανίας, έλαβε ο Φερνάντο Τόρες από την UEFA.
Διαφορετικό παιχνίδι, με την ελπίδα πως και η Τσέλσι θα είναι διαφορετική σε σχέση με την εμφάνιση στην Ουκρανία, χαρακτήρισε τη «μάχη» της Τετάρτης με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς.
Στην καλύτερή τους μέρα θα πρέπει να βρεθούν οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στο παιχνίδι με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, το βράδυ της Τετάρτης για να πάρουν τη νίκη που χρειάζεται η ομάδα, σύμφωνα με όσα είπε ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο στη συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της Πρέμιερ Λιγκ για τον μήνα Οκτώβριο παρέλαβε ο Χουάν Μάτα για τις εμφανίσεις και τα τρία τέρματα που πέτυχε για την Τσέλσι.
Στη σύλληψη του οπαδού της Τσέλσι που είχε προβεί σε ρατσιστική χειρονομία προς τον Ντάνι Γουέλμπεκ, στο παιχνίδι των «μπλε» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την περασμένη Τετάρτη για το Capital One Cup, προχώρησε η αστυνομία. Βέβαια, ο 28χρονος άνδρας, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι το τέλος του μήνα.