Διάψευση για τα περί σύλληψης Αμπράμοβιτς
Στη σφαίρα της… φαντασίας των Ρώσων ανήκουν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να κρατείται στις ΗΠΑ, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του μεγαλομετόχου της Τσέλσι, Τζον Μαν, στο «BBC».
Στη σφαίρα της… φαντασίας των Ρώσων ανήκουν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να κρατείται στις ΗΠΑ, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του μεγαλομετόχου της Τσέλσι, Τζον Μαν, στο «BBC».
Ο εφιαλτικός Χειμώνας που πέρασε η Τσέλσι μπορεί να έχει άμεσο τέλος και σύντομα να αρχίσει η ανάκαμψη, σύμφωνα με τον Νταβίντ Λουίζ. Ο αμυντικός των «μπλε» παραδέχεται πως η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει τίτλους και να κάνει ακόμη και το νταμπλ!
Αν και αρκετοί οπαδοί της Τσέλσι θα ήθελαν να βλέπουν τον Ζοσέ Μουρίνιο στη θέση του Ράφα Μπενίτεθ, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να βρεθεί σήμερα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να δει το Βραζιλία-Ρωσία.
Για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο του 2009 επιστρέφει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο πρώην προπονητής της Τσέλσι, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, στο πλαίσιο του φιλικού της εθνικής Βραζιλίας κόντρα σε αυτή της Ρωσίας.
Απόλυτα αφοσιωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γουότφορντ δήλωσε ο Τζιανφράνκο Τζόλα, τονίζοντας πως, παρά τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τον πάγκο της Τσέλσι, κανείς από την πλευρά των Λονδρέζων δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του.
Μπορεί οι απουσίες στο κέντρο της άμυνας να έχουν δέσει τα χέρια στον Ρόι Χότζον, ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν είναι διατεθειμένος να ζητήσει από τον Τζον Τέρι να αλλάξει την απόφασή του και να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Η μη εξασφαλισμένη παρουσία του στην ενδεκάδα της Τσέλσι και ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής που θα είχε στους «μπλε» έκαναν τον Τζακ Μπάτλαντ να επιλέξει την Στόουκ αντί των πρωταθλητών Ευρώπης, όπως εξηγεί ο Άγγλος τερματοφύλακας.
Το πιο ισχυρό σημάδι επιστροφής στο δυτικό Λονδίνο έδειξε ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης να παραδέχεται για πρώτη φορά πως η επόμενη ομάδα του στην Πρέμιερ Λιγκ ενδέχεται να είναι μια στην οποία έχει εργαστεί, ήδη, στο παρελθόν!
Τα ρεπορτάζ στο Νησί ήταν γεμάτα με το όνομά του και ο ίδιος όχι μόνο δεν τα διαψεύδει, αλλά τα τροφοδοτεί. Ο λόγος για τον Αλβάρο Νεγκρέδο, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του και την αισιοδοξία του να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, με –τουλάχιστον- τέσσερις ομάδες να ενδιαφέρονται για τον Ισπανό άσο.
Την εκτίμηση που τρέφει στις προπονητικές ικανότητες του Αντρέ Βίλας – Μπόας από την περσινή συνύπαρξή τους στην Τσέλσι, εξέφρασε ο Χουάν Μάτα. Ο Ισπανός άσος των «μπλε» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο τεχνικό, τονίζοντας πως θα μπορούσε να καθίσει στον πάγκο οποιασδήποτε μεγάλης ομάδας.