Καλύτερος Σέρβος ο Ιβάνοβιτς
Κορυφαίος Σέρβος για το 2012 αναδείχθηκε ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς της Τσέλσι, όπως επέλεξε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας.
Κορυφαίος Σέρβος για το 2012 αναδείχθηκε ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς της Τσέλσι, όπως επέλεξε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας.
Στην αλλαγή της ψυχολογίας του Φερνάντο Τόρες και μόνο στηρίζει το γεγονός ο Ράφα Μπενίτεθ ότι ο Ισπανός φορ άρχισε να σκοράρει ξανά. Ο επιθετικός της Τσέλσι σημείωσε το 7ο γκολ του στα τελευταία έξι παιχνίδια, σκορπώντας ικανοποίηση σε όλους με τις εμφανίσεις του.
Με την μετακίνηση του Στάριτζ στην Λίβερπουλ και τον Φαλκάο, να παραμένει βασική προτεραιότητα για την κορυφή, η Τσέλσι θέλει παίκτη που να παίζει σε τρεις θέσεις πίσω από τον φορ
Γεμάτη... δώρα ήταν η 18η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ προς τους φίλους του αγγλικού ποδοσφαίρου με σπουδαίο θέαμα, γκολ και νέο σασπένς στην κορυφή! Το england365.gr σας θυμίζει τα σημαντικότερα γεγονότα του διημέρου στην Πρέμιερ Λιγκ
Ο Γκάρι Κέιχιλ, υποστήριξε ότι η Τσέλσι θα είναι ανάμεσα στους «μνηστήρες» του φετινού τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, τονίζοντας πως μετά και το 8-0 επί της Άστον Βίλα, οι «μπλε» του Λονδίνου θα πρέπει να συνεχίσουν με αντίστοιχα καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα.
Την έκπληξή του για το σκορ (8-0) με το οποίο η Τσέλσι διέλυσε την Άστον Βίλα στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, εξέφρασε ο Ζερμέιν Πέναντ.
Όσα γκολ κι αν πετύχει η Τσέλσι, σημασία θα έχει πάντα να έχει πετύχει περισσότερα από τον αντίπαλό της για να παίρνει τη νίκη, όπως ανέφερε ο Ράφα Μπενίτεθ που μετά το 8-0 επί της Άστον Βίλα, στάθηκε στους τρεις βαθμούς και όχι στη έκταση που πήρε το σκορ.
Ο Φρανκ Λάμπαρντ, τόνισε ότι το 8-0 επί της Άστον Βίλα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», είναι περίτρανη απόδειξη για το γεγονός πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του απολαμβάνουν ξανά το ποδόσφαιρο, έχοντας αφήσει πίσω τους τις δύσκολες μέρες.
Στην Τσέλσι χαμογελούν, στην Άστον Βίλα θέλουν να ξεχάσουν την εφιαλτική μέρα που βίωσαν λίγο πριν έρθουν τα Χριστούγεννα. Το 8-0 των «μπλε» επί των «χωριατών» στη 18η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ δημιούργησε νέα ρεκόρ, τόσο για τους Λονδρέζους, όσο και για την ομάδα από τo Μπέρμιγχαμ.
Εντολή… Ράφα Μπενίτεθ! Στην προσπάθειά του να «κερδίσει» τους οπαδούς της Τσέλσι και να δείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, έκανε αμείλικτους τους παίκτες του και αυτοί διέλυσαν την Άστον Βίλα με σκορ 8-0 στη 18η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ! Εφτά διαφορετικοί σκόρερ για τους «μπλε», που επανήλθαν στην 3η θέση της βαθμολογίας.