Θέλει Τσαλχάνογλου ο Μουρίνιο
Τον Χαλκάν Τσαλχάνογλου θέλει να φέρει στην Τσέλσι ο Ζοσέ Μουρίνιο, με την «Daily Mail» να αναφέρει πως οι «μπλε» είναι διατεθημένοι να επενδύσουν περίπου στα 8 εκ. λίρες για το... νέο Μεσούτ Εζίλ.
Τον Χαλκάν Τσαλχάνογλου θέλει να φέρει στην Τσέλσι ο Ζοσέ Μουρίνιο, με την «Daily Mail» να αναφέρει πως οι «μπλε» είναι διατεθημένοι να επενδύσουν περίπου στα 8 εκ. λίρες για το... νέο Μεσούτ Εζίλ.
Ένα «όνειρο» χαρακτήρισε τη σεζόν που διανύει η Ατλέτικο Μαδρίτης ο Τιάγκο, ο οποίος μετά την πρόκριση των «ροχιμπλάνκος» στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τόνισε πως το γκολ που σημείωσε η ομάδα του πριν το ημίχρονο κόντρα στην Τσέλσι ήταν καθοριστικό ενόψει της συνέχειας.
Αυτη τη φορά το πούλμαν δεν έκανε την δουλειά του και η Ατλέτικο υποχρέωσε την Τσέλσι στην μεγαλύτερη ήττα της επί Μουρίνιο στο Στάμφορντ Μπριτζ. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
Είχε μπροστά του την ευκαιρία να «σπάσει» την... κατάρα της απουσίας από τους τελευταίους ευρωπαϊκούς τελικούς της Τσέλσι, όμως την έχασε. Γι' αυτό και ο Τζον Τέρι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του λίγο μετά τη λήξη της ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Ο Ζοσέ Μουρίνιο γνώρισε την 6η ήττα του στους τελευταίους οκτώ αγώνες στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, γεγονός που κάνει και τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του να αναρωτιούνται αν έχει χάσει κάτι από το μαγικό άγγιγμά του!
Την γρήγορη ανάκαμψη μετά τον αποκλεισμό της Τσέλσι από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ζήτησε από τους συμπαίκτες του, ο αμυντικός των μπλε, Γκάρι Κέιχιλ.
«Κίνηση-ματ», αποκτώντας από την συμπολίτισσα Τότεναμ τον Παουλίνιο, είναι έτοιμη να κάνει η Τσέλσι σύμφωνα με τη «Daily Mail»! Στον μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα όλων των Βραζιλιανών που αγωνίζονται στους «μπλε», έχουν αναθέσει το συγκεκριμένο εγχείρημα οι άνθρωποι της ομάδας.
Πολλά ερωτηματικά δημιούργησε στον Εντέν Αζάρ η τακτική που ακολούθησε ο Ζοσέ Μουρίνιο στο ματς της Τετάρτης κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Βέλγο άσο να εκφράζει την άποψη ότι η Τσέλσι δεν κατέβηκε στο γήπεδο για να παίξει ποδόσφαιρο.
Ικανοποιημένος με την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του καθΆ όλη την διάρκεια του Champions League εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ έδωσε υπόσχεση πως του χρόνου η Τσέλσι θα είναι ακόμη καλύτερη.
Δύο πράγματα έπρεπε να κάνει η Τσέλσι για να προκριθεί στον τελικό του Champions League κι αν το πρώτο το κατάφερε, στο δεύτερο τα... θαλάσσωσε. Οι «μπλε» έκαναν την δουλειά τους επιθετικά, αλλά προδόθηκαν από την άμυνά τους, αφού δύο τεράστια λάθη οδήγησαν στην οδυνηρή ήττα με 3-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.