Εκτός αποστολής ο Εζίλ!
Εκτός αποστολής της Άρσεναλ για το παιχνίδι με την Σάντερλαντ, αποφάσισε να αφήσει ο Αρσέν Βενγκέρ τον Μεσούτ Εζίλ προκειμένου να τον… αποφορτίσει.
Εκτός αποστολής της Άρσεναλ για το παιχνίδι με την Σάντερλαντ, αποφάσισε να αφήσει ο Αρσέν Βενγκέρ τον Μεσούτ Εζίλ προκειμένου να τον… αποφορτίσει.
Κυνήγησε το ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και δικαιώθηκε! Η Τσέλσι έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Έβερτον με γκολ του Τέρι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (1-0) και απέφυγε ακόμη μία βαθμολογική απώλεια, που θα την έβαζε σε μπελάδες όσον αφορά τη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.
Στον πάγκο της Φούλαμ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου!
Την επιθυμία να κρατήσει τον Γκλεν Τζόνσον στη Λίβερπουλ, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του μέσα στο επόμενο διάστημα, εξέφρασε με δηλώσεις του, ο τεχνικός των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς.
Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ανάμεσα στην Τσέλσι και την Έβερτον, με τους φιλοξενούμενους να είναι σαφώς ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του 45λεπτου!
Την άποψη ότι η υπόθεση τίτλος στην Αγγλία είναι ανοιχτή για πέντε ομάδες, εξέφρασε ο Γιάγια Τουρέ.
Στη 2η θέση του πίνακα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται από σήμερα ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος «έπιασε» στις 572 τον Ντέιβιντ Τζέιμς!
Καμία πρόθεση να παραχωρήσει εκ νέου δανεικό σε κάποια άλλη ομάδα τον Τιμπό Κουρτουά δεν έχει η Τσέλσι, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να επισημαίνει πως ο Βέλγος θα επιστέψει το καλοκαίρι στο Λονδίνο για να διεκδικήσει θέση βασικού!
Με τον Τζον Τέρι να επιστρέφει, όπως αναμενόταν στο αρχικό σχήμα παρατάσσεται η Τσέλσι στο εντός έδρας παιχνίδι με την Έβερτον για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Τραορέ για τους φιλοξενούμενους.
Στην κούραση, αλλά και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Αγγλία οφείλεται η έλλειψη «φρεσκάδας» και η πτώση της απόδοσης του Όσκαρ, σύμφωνα με τον προπονητή της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο.