Τσέλσι – Λίβερπουλ 1-1 (ημίχρονο)
Με γκολ των Ραμίρες και Κουτίνιο στο... ξεκίνημα και το φινάλε του ημιχρόνου, το σκορ στο ημίχρονο του ντέρμπι είναι στο 1-1!
Με γκολ των Ραμίρες και Κουτίνιο στο... ξεκίνημα και το φινάλε του ημιχρόνου, το σκορ στο ημίχρονο του ντέρμπι είναι στο 1-1!
Νωρίτερα από το προβλεπόμενο επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Λέιτον Μπέινς, μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον αστράγαλο, όπως γνωστοποίησε ο τεχνικός της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
Τις συζητήσεις που έχει με τη διοίκηση της Άρσεναλ σχετικά με την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, αποκάλυψε στο ραδιόφωνο του «talkSPORT», ο αμυντικός των «κανονιέρηδων», Νάτσο Μονρεάλ.
Ανεξάρτητα από τα μελλοντικά αποτελέσματα και τις πιθανές αποφάσεις που ίσως κληθεί να πάρει ο Αμπράμοβιτς, στην Τσέλσι, όπως ανέφερε ο Τζον Τέρι, οι ποδοσφαιριστές στηρίζουν τον Πορτογάλο στο 100%!
Με Ντιέγκο Κόστα στην επίθεση, δεν πρόλαβε το ματς ο Πέδρο, Μίκελ – Ραμίρες στα χαφ για την Τσέλσι. Με Φιρμίνο «αιχμή του δόρατος» η Λίβερπουλ και τον Μπεντεκέ στον πάγκο.
Σκάουτερ για να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες του 22χρονου στράικερ της Νιμ, Αντονί Κουρά, έστειλαν σύμφωνα με πληροφορίες οι Νιούκαστλ, Σάντερλαντ και Γουότφορντ.
Πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας του με την Έβερτον βρίσκεται ο Αρούνα Κονέ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Liverpool Echo».
Το... άγχος και η μεγάλη θέληση που έχει ο Γουέιν Ρουνεϊ για να σκοράρει, μάλλον είναι και η αιτία που δεν βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, σύμφωνα με τον Λουίς Φαν Χάαλ.
Ραντεβού με τους διοικούντες την Γιουβέντους έχει προγραμματίσει ο μάνατζερ του Χουάν Κουαδράδο, Αλεσάντρο Λούτσι, με κύριο θέμα συζήτησης φυσικά την μόνιμη «μετακόμιση» του πελάτη του στο Τορίνο.
Ένα make-or-break παιχνίδι για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ένα πρώτο ντέρμπι για τον Γιούργκεν Κλοπ. Η Τσέλσι των προβλημάτων υποδέχεται τη Λίβερπουλ της ανοδικής πορείας στο «Στάμφορντ Μπριτζ», για τη 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ... Δύσκολες εξόδους σε Ουαλία και Λονδίνο για τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.