Γιουνάιτεντ- Παρί και στη μέση… Ποτσετίνο!
«Ζεστές» στο ενδεχόμενο να συνεργαστούν μελλοντικά με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Ζεν Ζερμέν, ο οποίος υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να απασχολήσει και τις δύο!
«Ζεστές» στο ενδεχόμενο να συνεργαστούν μελλοντικά με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Ζεν Ζερμέν, ο οποίος υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να απασχολήσει και τις δύο!
Για άνθρωπο που σε κέρδιζε με τον χαρακτήρα του και δεν φοβόταν ποτέ την αλήθεια, ούτε το έκανε όταν έφτασε η στιγμή της απόλυσής του, έκανε λόγο η αντιπρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Κάρεν Μπράντι, μιλώντας για τον Σλάβεν Μπίλιτς.
Τον εκνευρισμό του για τη νέα κακή εμφάνιση και το αποτέλεσμα του ντέρμπι με την Τσέλσι φανέρωσε στους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη λήξη του αγώνα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Ρομέλου Λουκάκου!
Αν κι έχει χάσει τα τελευταία τρία παιχνίδια της Λίβερπουλ με πρόβλημα τραυματισμού, ο Φιλίπε Κουτίνιο θέτει εαυτόν στη διάθεση του ομοσπονδιακού του προπονητή στη Βραζιλία για το φιλικό με τους Άγγλους.
Στη Στοκχόλμη για να δει από κοντά τον Εμίλ Φόρσμπεργκ, στο παιχνίδι της Σουηδίας απέναντι στην Ιταλία για τα μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Στον «πάγο» βάζει τα σενάρια μεταγραφής ο Ολιβιέ Ζιρού που κατέστησε ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να πάει πουθενά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Όσο κι αν προσπάθησε ο Εντ Γούντγουορντ, να δελεάσει και να προκαλέσει θετικές εντυπώσεις στον Γιούργκεν Κλοπ το 2014 ώστε να συνεργαστούν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μάλλον πέτυχε το εντελώς αντίθετο όταν του μίλησε για... Disneyland στην προσπάθειά του να παρουσιάσει το Ολντ Τράφορντ.
Σχεδόν... για πέταμα ήταν ένα δώρο μιας συντρόφου προς το αγόρι της, όταν εκείνη θέλησε να του πάρει τη φανέλα της Τσέλσι με το όνομα του Μπατσουαγί στην πλάτη...
Τον Ίσκο θα επέλεγε από τους συμπατριώτες του ο Άλβαρο Μοράτα για να τον έχει συμπαίκτη στην Τσέλσι.
Ανοιχτοί στο ενδεχόμενο πώλησης του Λουκ Σο κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου παρουσιάζονται οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.