Οι συνθέσεις στο Άρσεναλ - Έστερσουντ
Το εισιτήριο στους «16» του Europa League θέλει να σφραγίσει η Άρσεναλ, που υποδέχεται την Έστερσουντ κάνοντας φυσιολογικό ροτέισιον πριν τον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.
Το εισιτήριο στους «16» του Europa League θέλει να σφραγίσει η Άρσεναλ, που υποδέχεται την Έστερσουντ κάνοντας φυσιολογικό ροτέισιον πριν τον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.
Ατάκες είχε να προσφέρει μία ακόμη συνέντευξη Τύπου του Κάρλος Καρβαλιάλ, με τον προπονητή της Σουόνσι να δηλώνει έτοιμο τον Άλφι Μόσον λέγοντας πως ξεκλείδωσε το γόνατό του με PIN και πως η στατιστική καμιά φορά είναι σαν να τρως κοτόπουλο.
Τους λόγους για τους οποίους δεν πήγε στην Κίνα και προτίμησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πάει στην Έβερτον εξήγησε σε συνέντευξή του ο Γουέιν Ρούνεϊ, που δήλωσε ακόμη διψασμένος για επιτυχίες και όλο το... βάρος που πέφτει πάνω του πριν από την ενδεχόμενη επίτευξη κάποιου τροπαίου με τα «ζαχαρωτά».
Έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο, ο Ραμίρο Φούνες Μόρι είναι απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Έβερτον!
Σίγουρος πως η Στόουκ θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα διεκδικήσει με όση δύναμη διαθέτει την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ εμφανίστηκε ο Πολ Λάμπερτ!
Η «τιμωρία» για τον Τζόνι Έβανς, μετά το ντροπιαστικό συμβάν στην Ισπανία με την κλοπή του ταξί, έλαβε τέλος και ενόψει της αναμέτρησης με τη Χάντερσφιλντ θα φορά και πάλι το περιβραχιόνιο του αρχηγού!
Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπόρνμουθ μετά από δύο μήνες είναι έτοιμος να επιστρέψει ο Ζερμέιν Ντεφό!
Προετοιμασμένος για το χειρότερο δυνατό σενάριο είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος εκτιμά ότι το πρόβλημα τραυματισμού του Άντερ Ερέρα στο χθεσινό ματς με τη Σεβίλλη (0-0) θα τον κρατήσει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Με τον επικεφαλής των διαιτητών, Μάικ Ράιλι θα συναντηθεί το προσεχές διάστημα η Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να του μεταφέρει επισήμως την ενόχληση του συλλόγου για τα σκληρά μαρκαρίσματα που δέχονται οι ποδοσφαιριστές τους!
Την περίπτωση του Γκρέιαμ Πότερ της Έστερσουντ εξετάζουν οι άνθρωποι της Γουέστ Μπρομ για πιθανό αντικαταστάτη του Άλαν Πάρντιου.