Οι συνθέσεις στο Χαλ-Τσέλσι
Στην έδρα της Χαλ δοκιμάζεται η Τσέλσι για τον 4ο γύρο του FA Cup. Στις 19:30 η σέντρα στο «KCOM Stadium», αναλυτικά οι επιλογές των Γκραντ ΜακΚαν και Φρανκ Λάμπαρντ.
Στην έδρα της Χαλ δοκιμάζεται η Τσέλσι για τον 4ο γύρο του FA Cup. Στις 19:30 η σέντρα στο «KCOM Stadium», αναλυτικά οι επιλογές των Γκραντ ΜακΚαν και Φρανκ Λάμπαρντ.
Την ευκαιρία να εξασφαλίσει από σήμερα την πρόκριση από τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας έχασε η Τότεναμ, η οποία είδε στο 87’ τη Σαουθάμπτον να ισοφαρίζει (1-1) και να στέλνει το ζευγάρι σε επαναληπτικό. Αντίθετα, η Γουέστ Μπρομ του Σλάβεν Μπίλιτς πήρε σπουδαία πρόκριση μέσα στο «σπίτι» της πρώην ομάδας του, Γουέστ Χαμ με σκορ 1-0!
Στο κενό έπεσε η προσπάθεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει το… μπαμ με την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ουρουγουανός είπε «όχι» σε εξαιρετική πρόταση της αγγλικής ομάδας.
Αν και τα χρειάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, η Λέστερ του… φουλ rotation κατάφερε να κρατήσει μέχρι τέλους το υπέρ της 1-0 και να φύγει από την έδρα της Μπρέντφορντ με την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.
Ο Ντένις Πράετ έβγαλε ίσως την κορυφαία κάθετη μπαλιά της χρονιάς στο ματς Κυπέλλου ανάμεσα στη Λέστερ και την Μπρέντφορντ, με τη φάση να ολοκληρώνεται με το γκολ του Ιεανάτσο!
Το μεσημέρι του Σαββάτου έφτασε στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ ο Ισπανός αμυντικός της Φλαμένγκο, Πάμπλο Μάρι.
Στη συμπλήρωση 25 ετών από την ημέρα που ο Ερίκ Καντονά... ισοπέδωσε οπαδό της Κρίσταλ Πάλας με κλωτσιά έπειτα από ρατσιστική επίθεση που φέρεται να δέχθηκε ο Γάλλος, το περιστατικό μεταφέρθηκε σε ιστορία με Lego!
Ο Μπεν Φόστερ πραγματοποίησε τρομερή απόκρουσε σε πλασέ εξ επαφής σε προπόνηση της Γουότφορντ και ο Νάιτζελ Πίρσον γούρλωσε τα μάτια κι εντυπωσιάστηκε από τον τερματοφύλακά του.
Στην Ίντερ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κρίστιαν Έρικσεν, που αναμένεται να ταξιδέψει στο Μιλάνο στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας για να υπογράψει με τους «νερατζούρι».
«Είναι από τους πρώτους που πατάνε στο προπονητικό κέντρο. Κάνει οτιδήποτε του ζητάει κάποιος. Είναι ο πρώτος που μπαίνει για προπόνηση και ο τελευταίος που φεύγει». Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Έκτορ Μπεγιερίν μετά το ισόπαλο λονδρέζικο ντέρμπι του «Στάμφορντ Μπριτζ», για τον 18χρονο ταλέντο της ομάδας, Γκαμπριέλ Μαρτινέλι!