Αποθέωση για Μπέιλ στο προπονητικό της Τότεναμ! (vids)
Ο Γκάρεθ Μπέιλ έφτασε μαζί με τον Σέρχι Ρεγκιλόν στο Λονδίνο το μεσημέρι της Παρασκευής και γνώρισε την αποθέωση κατά την άφιξή του στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ!
Ο Γκάρεθ Μπέιλ έφτασε μαζί με τον Σέρχι Ρεγκιλόν στο Λονδίνο το μεσημέρι της Παρασκευής και γνώρισε την αποθέωση κατά την άφιξή του στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ!
Αν και δεν ήθελε να πει τίποτα μέχρι η μεταγραφή να γίνει επίσημη, με τον Τιάγκο να έχει αποχαιρετήσει την Μπάγερν Μονάχου, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορούσε με τίποτα να κρύψει τη χαρά του για την απόκτηση του Ισπανού χαφ.
Ο Τιάγκο Αλκάνταρα με ένα λιτό αλλά γεμάτο ουσία και τρομερές αναφορές, μήνυμά του, αποχαιρέτησε την Μπάγερν Μονάχου προτού ταξιδέψει για το Μέρσεϊσαϊντ και ανακοινωθεί από τη Λίβερπουλ. «Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της καριέρας μου, φεύγω γιατί θέλω νέες προκλήσεις, έμαθα να αγαπάω στο Μόναχο, θα είναι για πάντα το σπίτι μου η Μπάγερν» ανέφερε.
Έκανε τόσο μεγάλη διαφορά που με ελάχιστους μήνες ποδοσφαίρου και παρουσίας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μπρούνο Φερνάντες κέρδισε την πλειοψηφία των ψήφων από τους οπαδούς της ομάδας για τον κορυφαίο ολόκληρης της σεζόν!
Ο Τιάγκο Σίλβα προσπαθεί ν' ανεβάσει... κατακόρυφα ρυθμούς για την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ την προσεχή Κυριακή.
Αν και ανέφερε πως κατανοεί ότι στόχος του ντοκιμαντέρ είναι να βγάλει ένα θετικό αποτέλεσμα προς τον κόσμο κι όχι να εμβαθύνει στα προβλήματα, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είχε παράπονο από τον ελάχιστο χρόνο που καταλαμβάνει η δική του παρουσία στην ομάδα και το θέμα της απόλυσής του, στο ντοκιμαντέρ της Amazon για την ομάδα...
Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή και το μοναδικό που απομένει είναι οι υπογραφές στα συμβόλαια, αφού έχει περάσει πλέον και από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ!
Είδε τους Βούλγαρους της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ να σκοράρουν πρώτοι, αλλά τους είδε και να... λυγίζουν αμέσως μένοντας με εννέα παίκτες. Η Τότεναμ γλίτωσε το σοκ και με δυο γκολ στο 80’ και το 85’ έκανε τουλάχιστον το χρέος της και πέρασε στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ επικρατώντας με σκορ 2-1.
Η Λίβερπουλ θέλησε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της Γουότφορντ αναφορικά με τον Ισμαΐλ Σαρ, ώστε να έχει back-up για την επιθετική τριπλέτα. Δεν έκανε πρόταση, όμως άκουσε το ποσό που αξιώνουν οι hornets.
Αρκετά χρόνια προτού ο Τιάγκο Αλκάνταρα πάρει τη φετινή μεταγραφή του στη Λίβερπουλ έναντι των 30 εκατομμυρίων ευρώ, ο Ράιαν Γκιγκς άναψε... κόκκινο για την απόκτησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!