Επιστρέφει ο Φαμπίνιο, χαμογελάει ο Κλοπ!
Ο Φαμπίνιο αυτή την εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της Λίβερπουλ ώστε να προσπαθήσει να προλάβει την αναμέτρηση με τη Λέστερ το βράδυ της Κυριακής.
Ο Φαμπίνιο αυτή την εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της Λίβερπουλ ώστε να προσπαθήσει να προλάβει την αναμέτρηση με τη Λέστερ το βράδυ της Κυριακής.
Ο Ριγιάντ Μάχρεζ πέτυχε εκπληκτικό γκολ με ατομική ενέργεια στο παιχνίδι της Αλγερίας απέναντι στην Ζιμπάμπουε για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής κάνοντας τρεις ντρίμπλες πάνω στον ίδιο αμυντικό, ωστόσο, η ομάδα του δέχθηκε ισοφάριση για να διαμορφωθεί το τελικό 2-2.
Η Ρέξαμ στην 5η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου έχει πλέον όλα τα φόντα για να εξελιχθεί όσο περισσότερο είναι δυνατό εν έτει 2020, με τους Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΈλενεϊ ν' αναλαμβάνουν και επίσημα τον σύλλογο!
Με τις συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο να καθυστερούν, ο Αντάμα Τραορέ αρχίζει να πιστεύει πως ο παραγκωνισμός του είναι συνέπεια του θέματος της συνεργασίας του με την Γουλβς κι έτσι η ομάδα και ο παίκτης κάθε άλλο παρά ήρεμη συνεργασία έχουν αυτή τη στιγμή!
Οι Γουίνκς, Αλντερβάιρελντ και Βερτόνχεν δεν έχασαν την ευκαιρία να τα πουν για λίγο με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Βελγίου απέναντι στην Αγγλία.
Ο Τζακ Γκρίλις εντυπωσίασε τον κόσμο και τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ με όσα έκανε το βράδυ της Κυριακής απέναντι στο Βέλγιο και η εμφάνισή του ήταν τέτοια που τον έκανε τον κορυφαίο Άγγλο ποδοσφαιριστή της αναμέτρησης για το Nations League.
Μπορεί να έχασε τους Φαν Ντάικ και Τζο Γκόμεζ για τους επόμενους αρκετούς μήνες, μπορεί να είδε τον Αλεξάντερ – Άρνολντ να μένει εκτός για έναν μήνα, τους Ρόμπερτσον και Χέντερσον να φεύγουν από τις εθνικές ομάδες με τραυματισμούς, όμως, ο Κλοπ δεν θέλει να κάνει κίνηση για αμυντικό τον Ιανουάριο!
Ο Πολ Πογκμπά παραδέχθηκε πως διανύει τις χειρότερες μέρες της καριέρας του από άποψη απόδοσης και πνευματικής κατάστασης, τονίζοντας πως κάθε φορά που πηγαίνει στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, τότε βρίσκει το χαμόγελο και την ηρεμία του...
Ο Τζακ Γκρίλις έλαμψε και απέναντι στο Βέλγιο, δικαίωσε τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για την εμπιστοσύνη του και ο αρχηγός της Άστον Βίλα αποκάλυψε τα βίντεο που έβλεπε τις ημέρες που προηγήθηκαν της αναμέτρησης με τους «κόκκινους διαβόλους»!
Ο θρύλος της Λίβερπουλ και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, με περισσότερα από 1000 παιχνίδια στην καριέρα του και 61 συμμετοχές με τα «τρία λιοντάρια», Ρέι Κλέμενς, «έσβησε» το απόγευμα της Κυριακής σε ηλικία 72 ετών.