Κρούση της Τσέλσι για Κουκουρέγια!
Η Τσέλσι φέρεται να θέλει να κλέψει τον Μαρκ Κουκουρέγια από την Μάντσεστερ Σίτι, προσφέροντας στη Μπράιτον και τον νεαρό αμυντικό Λέβι Κόλγουιλ.
Η Τσέλσι φέρεται να θέλει να κλέψει τον Μαρκ Κουκουρέγια από την Μάντσεστερ Σίτι, προσφέροντας στη Μπράιτον και τον νεαρό αμυντικό Λέβι Κόλγουιλ.
Ο Μπρένταν Ρότζερς τόνισε πως ο Γουέσλεϊ Φοφανά δεν είναι προς πώληση, διότι βρίσκεται στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.
Προκειμένου να... σβήσει η νέα φωτιά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να τοποθετηθεί και να δικαιολογήσει την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από το γήπεδο πριν από τη λήξη του φιλικού με την Ράγιο Βαγιεκάνο. «Έφυγαν κι άλλοι...» ανέφερε η ομάδα.
Το ποδοσφαιρικό IQ του Τζέιμς Μίλνερ εκπλήσσει γι' ακόμα μια φορά με την κίνηση που έκανε όταν η Λίβερπουλ κέρδισε το πέναλτι για το δεύτερο από τα τρία γκολ της νίκης (3-1) απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στο ματς του Community Shield.
Η γλώσσα του σώματος του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν τέτοια που κάθε άλλο παρά επιβεβαίωνε ότι χάρηκε με την επιστροφή του στη δράση με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Η αντίδρασή του στις οδηγίες του Τεν Χαγκ, ο αρνητισμός του να κρατήσει τη μπάλα και το χτύπημα στον γυμναστή σε άσκηση με τελειώματα.
Την ανασταλτική της λειτουργία φαίνεται πως επιχειρεί να ενισχύσει η Τσέλσι, η οποία έχει βάλει στο στόχαστρό της τους Φοφανά και Ντάμφρις από Λέστερ και Ίντερ αντίστοιχα, αλλά προς το παρόν οι διαπραγματεύσεις αποδεικνύονται ιδιαίτερα… ακριβές!
Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να επέστρεψε επιτέλους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όντας και στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του στο φιλικό του «Όλντ Τράφορντ» με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, όμως η εικόνα των «κόκκινων διαβόλων» ήταν… κυκλοθυμική. Το γκολ στην ισοπαλία (1-1) ο Ελάνγκα, εξαιρετικός ο ρυθμός στο ματς!
Στη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το φιλικό απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έμοιαζε σαν να μην… έφυγε ποτέ από το «Όλντ Τράφορντ», παίζοντας ξανά με την φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», μετά το 4-0, στο «Άμεξ», στο ματς με την Μπράιτον!
Μπορεί ο Μικέλ Αρτέτα να έδωσε μεγάλη «μάχη» το καλοκαίρι, προκειμένου να πείσει τον Γουίλιαμ Σαλιμπά να αφήσει τη Μαρσέιγ και να επιστρέψει στην Άρσεναλ, όμως φαίνεται ότι εν τέλει δικαιώνεται, πριν καν περάσουμε στην έναρξη της Premier League. Στα τέσσερα φιλικά που έχει συμμετάσχει, η εστία των «κανονιέρηδων» παραμένει ανέπαφη και ο Γάλλος αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας του και στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέναντι στη Κρίσταλ Πάλας.
Ο προπονητής που έφτασε την Χάντερσφιλντ μέχρι τα play off ανόδου, Κάρλος Κορμπεράν, αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό.