«Έκλεισε» στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Φρόιλερ
Μεταγραφή νο.13 για τη Νότιγχαμ, που «κλείδωσε» το deal με Ρέμο Φρόιλερ, έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ από την Αταλάντα.
Μεταγραφή νο.13 για τη Νότιγχαμ, που «κλείδωσε» το deal με Ρέμο Φρόιλερ, έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ από την Αταλάντα.
Στο νέο ντοκιμαντέρ που δημιούργησε η Μάντσεστερ Σίτι για την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Ιλκάι Γκουντογκάν παραδέχεται ότι είχε νευριάσει με τον Πεπ Γκουαρδιόλα που τον είχε αφήσει στον πάγκο στο καθοριστικό ματς με την Άστον Βίλα. «Μόλις μπήκα δεχθήκαμε δεύτερο γκολ, σχεδόν μας είχαν σκοτώσει. Όμως έβαλα τον θυμό στο παιχνίδι μου...».
Ο Χάρβεϊ Έλιοτ εξασφάλισε πως το ποδοσφαιρικό του μέλλον θα είναι στη Λίβερπουλ και επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο, μόλις έναν χρόνο μετά την τελευταία υπογραφή στο αμέσως προηγούμενο συμφωνητικό με τους «κόκκινους»!
Τα 63 εκατ.λίρες για τον Μαρκ Κουκουρέγια, είτε θεωρούνται υπερβολικά, είτε όχι, έκαναν την Τσέλσι την ομάδα με την μεγαλύτερη δαπάνη χρημάτων μέχρι και αυτή τη στιγμή στο μεταγραφικό τοπίο της Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Αντριέν Ραμπιό είναι ο παίκτης με τον οποίο αυτό τον καιρό διαπραγματεύεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Γάλλο να έχει περάσει ως πιτσιρικάς από τα τμήματα υποδομής της Σίτι! Η μητέρα και νυν εκπρόσωπός του, Βερονίκ, ήταν εκείνη που τον τράβηξε πίσω στη Γαλλία μόλις μετά από έξι μήνες.
Όχι απλά «πιστόλι», αλλά και το πιο γρήγορο μάλιστα! Ο Ντάργουιν Νούνιες στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ κατέγραψε την μεγαλύτερη ταχύτητα σε σπριντ από κάθε άλλον συνάδελφό του στα 10 παιχνίδια της πρώτης στροφής της Λίγκας!
Ο Μικέλ Αρτέτα συνοπτικά και δίχως να δώσει ιδιαίτερη έκταση στο ζήτημα, ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του την απόφαση να πάψει να είναι αρχηγός της Άρσεναλ ο Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκι, αιτιολογώντας φυσικά την συγκεκριμένη εξέλιξη και κάνοντας λόγο για πειθαρχικά παραπτώματα του ποδοσφαιριστή που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.
Η Λίβερπουλ δείχνει να έχει βγει στη μεταγραφική αγορά για να ενισχυθεί με ακόμα έναν χαφ το φετινό καλοκαίρι, οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο για προσφορά 50 εκατομμυρίων προς την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Ματέους Νούνιες, ενώ, ο Χάρβεϊ Έλιοτ ετοιμάζεται γι' ακόμα μια επέκτασηξ συμβολαίου.
Για την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού της Μπενφίκα, Γκονσάλο Ράμος, κινείται η Νιούκαστλ, η οποία αναμένεται να καταθέσει άμεσα πρόταση για την απόκτησή του, προκειμένου να μην διαθέτει μόνο τους Κάλουμ Γουίλσον και Κρις Γουντ, στην αιχμή του «δόρατος».
Μία πολύ σημαντική μεταγραφική ενίσχυση κατέστησε επίσημη η Μπρέντφορντ του Τόμας Φρανκ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάμσγκααρντ μέχρι το 2027, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Σαμπντόρια, και είναι διεθνής με την Εθνική Δανίας!