Δανεικός για …ένα μήνα ο Χάνσεν
Τη φανέλα της Μπράντφορντ θα φορά τον επόμενο …ένα μήνα ο Μάρτιν Χάνσεν, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τη Λίβερπουλ.
Τη φανέλα της Μπράντφορντ θα φορά τον επόμενο …ένα μήνα ο Μάρτιν Χάνσεν, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τη Λίβερπουλ.
Επανάσταση θέλει να φέρει στο χώρο του ποδοσφαίρου ο Σέρχιο Αγκουέρο, όπως χαρακτηριστικά τόνισε στην πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Αργεντινός επιθετικός χαρακτήρισε τον εαυτό του «Τσε Γκεβάρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου» και μιλά για τον πεθερό του, Ντιέγκο Μαραντόνα.
Η Λίβερπουλ επιστρέφει στον τόπο του …εγκλήματος, για το φιλικό με τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη, και ο Τζέι Σπίαρινγκ μιλά για το πώς έζησε το θρίαμβο του 2005. Διαβάστε πως ο μέσος των «κόκκινων» έμεινε για τέσσερις ώρες πάνω σε μια λάμπα!
Στη Λίβερπουλ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι, ο οποίος απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» είχαν συμφωνήσει με τους «κόκκινους» για το δανεισμό του 27χρονου μέσου, ωστόσο ο Ιταλός άσος επιθυμούσε να παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή.
Στην πόλη όπου έγραψε μια από τις πιο ένδοξες σελίδες της ιστορίας της βρίσκεται η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» θα αγωνιστούν κόντρα στη Γαλατασαράι, στην Κωνσταντινούπολη και ο Κένι Νταλγκλίς θυμάται την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, το 2005, στην τουρκική πρωτεύουσα
Το πρώτο ντέρμπι της νέας σεζόν θα χάσει ο Χαβιέ Ερνάντες, στο οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διεκδικήσει το Community Shield κόντρα στη συμπολίτισσα Σίτι. Ο Μεξικανός επιθετικός χτύπησε στην προπόνηση των «κόκκινων διαβόλων» και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο του Νιου Τζέρσεϊ.
Σε άλλους μεταγραφικούς στόχους στρέφει τα «βέλη» του ο Όουεν Κόιλ, αφού η υπόθεση του Γεφρέν Σουάρες δεν προχωρά. Η Μπόλτον κουράστηκε να περιμένει την απάντηση της Μπαρτσελόνα στην πρόταση που της έχει καταθέσει και έτσι αποσύρεται από την διεκδίκηση του 23χρονου Ισπανού.
Μεταγραφική αντεπίθεση είναι έτοιμη να κάνει η Έβερτον, η οποία θα κινηθεί για την απόκτηση του Άνταμ Τζόνσον, σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα. Ο 24χρονος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, και οι «πολίτες» αναζητούν ομάδα για την παραχώρησή του.
Ακόμη πιο δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Ρομέλου Λουκάκου μπαίνει η Τσέλσι, η οποία φαίνεται ότι κατέθεσε νέα πρόταση για να τον κάνει δικό της. Αυτή είναι η δεύτερη κίνηση των Λονδρέζων, αφού η Άντερλεχτ είπε «όχι» στα 18 εκατ. λίρες που προσέφερε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς στις αρχές Ιουλίου.
Μια «ανάσα» από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ράντοσλαβ Πέτροβιτς βρίσκεται η Μπλάκμπερν. Σύμφωνα με πληροφορίες του «SkySports», ο Σέρβος μέσος περνά αυτή την ώρα από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!