Στην Ελαζίγκσπορ ο Μουρ
Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Λουκ Μουρ ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (23/8) η Σουόνσι, με τον 27χρονο επιθετικό να συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία και την Ελαζίγκσπορ.
Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Λουκ Μουρ ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (23/8) η Σουόνσι, με τον 27χρονο επιθετικό να συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία και την Ελαζίγκσπορ.
Τις ασκήσεις του προσπαθούσε να κάνει ο Χάβι Γκαρσία στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι, το μεσημέρι της Πέμπτης στο «Κάρινγκτον», αλλά όχι μόνο «σαβουριάστηκε», αλλά το συμβάν καταγράφηκε και από την κάμερα!
Ήρεμος συνεχίζει τη δουλειά του στην Τσέστερφιλντ, ο τεχνικός της ομάδας, Πολ Κουκ, από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για κάποιον από τους παίκτες του.
Το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ετοιμάζεται για την επίσημη παρουσίαση του Γκάρεθ Μπέιλ και στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φωτογραφίες από τις προετοιμασίες που γίνονται στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Παίκτης της ΚΠΡ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια είναι κι επίσημα ο Ματ Φίλιπς. Ο 22χρονος εξτρέμ, μετακόμισε από τη Μπλάκπουλ στους Ρέιντζερς έναντι αδιευκρίνιστου ποσού και αποτελεί το έκτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Χάρι Ρέντναπ.
Τις υπηρεσίες του φορμαρισμένου, Μπάιρον Μουρ, θα στερηθεί η Κρου στο παιχνίδι του Σαββάτου, κόντρα στην πρωτοπόρο της LeagueOne, Λέιτον Όριεντ.
Με ανυπομονησία περιμένει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Χαλ κόντρα στη Νόριτς, ο ακραίος της ομάδας του Στιβ Μπρους, Αχμέντ Ελμοχαμαντί.
Όπως ακριβώς έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή ενδέχεται να είναι το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όπως άφησε να εννοηθεί ο Ντέιβιντ Μόγιες, δηλώνοντας πως: «πιθανότατα δεν θα κάνουμε άλλες μεταγραφές».
Να μην σχολιάσει τη φημολογία που έχει δημιουργηθεί αναφορικά με το ενδιαφέρον της Σάλκε για τον επιθετικό της Άρσεναλ, Λούκας Ποντόλσκι, προτίμησε ο γενικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Χόρστ Χέλντ.
Δια στόματος Ζοσέ Μουρίνιο, έγινε γνωστό πως ο Γουίλιαν τελικά θα επιλέξει την Τσέλσι για να συνεχίσει την καριέρα του, μετά τη «σφήνα» των «μπλε» στην υπόθεση του Βραζιλιάνου εξτρέμ που φαινόταν έτοιμος να υπογράψει με την Τότεναμ.