«Νυστέρι» για Μίτσου!
Τελικά δεν γλιτώνει το χειρουργείο ο Μίτσου! Ο επιθετικός της Σουόνσι θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση προς αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες.
Τελικά δεν γλιτώνει το χειρουργείο ο Μίτσου! Ο επιθετικός της Σουόνσι θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση προς αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες.
Νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Σουόνσι, το οποίο τον… δένει στο «Λίμπερτι» μέχρι το καλοκαίρι του 2017, υπέγραψε το πρωί της Τρίτης (24/12) ο Μπεν Ντέιβις.
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σαουθάμπτον βρίσκεται ο επιθετικός της Ρεάλ Σοσειδάδ, Κάρλος Βέλα.
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις ομάδες από το Καμπιονάτο παρακολουθούν την περίπτωση του Έρικ Λαμέλα και είναι έτοιμες να χτυπήσουν την πόρτα της Τότεναμ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να τον ξανακάνουν κάτοικο Ιταλίας!
Καμία πρόθεση να προχωρήσει στην πώληση του Ρος Μπάρκλεϊ δεν έχει η Έβερτον. Όπως ξεκαθάρισε μάλιστα με δηλώσεις του ο τεχνικός των «ζαχαρωτών», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο σύλλογος δεν πρόκειται να συναινέσει ακόμα και σε μια πρόταση που θα φτάσει το ποσό που πήρε η Τότεναμ από την Ρεάλ για την μεταγραφή του Μπέιλ!
Με έναν πολύ σημαντικό βαθμό έφυγε από το «Emirates» και την αναμέτρηση με την ¶ρσεναλ η Τσέλσι, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το μεταξύ τους 0-0.
Την άποψη πως αν μια ομάδα θα μπορούσε να κερδίσει στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι της ¶ρσεναλ με την Τσέλσι (0-0), αυτή θα ήταν η δική του, εξέφρασε ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ.
Ένα δώρο περίμεναν ¶ρσεναλ και Τσέλσι στη 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν το πήραν. Στη μεγάλη «μάχη» του Λονδίνου, οι δύο ομάδες έψαξαν το «τρίποντο» με το οποίο θα έκαναν Χριστούγεννα... με άρωμα κορυφής, αλλά έμειναν στο 0-0 και το ρετιρέ, μέχρι την 26η του μηνός, θα συνεχίσει να απολαμβάνει η Λίβερπουλ!
Η Νορθάμπτον, διέκοψε τον δανεισμό του Μπεν Τόζερ στην Κόλτσεστερ και ο παίκτης επέστρεψε στο «Sixfields».
Την εμπιστοσύνη του Μανουέλ Πελεγκρίνι φαίνεται πως έχει κερδίσει ξανά ο Τζο Χαρτ, που αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία της Μάντσεστερ Σίτι και στο παιχνίδι απέναντι στη Λίβερπουλ, όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής των «πολιτών».