Ο Mr 145 εκ.(;) Ντιέγκο Κόστα!
Ποια 32 εκ. λίρες; Η φερόμενη μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα στην Άρσεναλ θα μπορούσε να κοστίσει κοντά στα 145 εκ. σύμφωνα τουλάχιστον με όσα... αποκάλυψε με δηλώσεις του, ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ!
Ποια 32 εκ. λίρες; Η φερόμενη μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα στην Άρσεναλ θα μπορούσε να κοστίσει κοντά στα 145 εκ. σύμφωνα τουλάχιστον με όσα... αποκάλυψε με δηλώσεις του, ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ!
Αφού παραδέχτηκε πως η απόπειρα του Όσκαρ να κερδίσει πέναλτι στο ματς με τη Σαουθάμπτον ήταν ένα λάθος, ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο θέλησε να τονίσει πως στην ομάδα του δεν υπάρχουν παίκτες που επιδιώκουν να κερδίσουν πέναλτι.
Καμία κρίση δεν περνά η Γουέστ Χαμ, όπως διαβεβαιώνει ο Σαμ Άλαρνταϊς που ξεκαθάρισε πως η θέση του στον πάγκο της ομάδας παραμένει σίγουρη.
Το «μπαμ» της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου θέλει να κάνει η Γουέστ Χαμ που σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει δανεικό για έξι μήνες τον Λασινά Τραορέ!
Άκρως ικανοποιημένοι είναι άπαντες στη Στόουκ από την παρουσία του Στέφεν Άιρλαντ και όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Μάρκ Χιουζ προσπαθεί να βρεθεί φόρμουλα για να παραμείνει στην ομάδα και μετά το πέρας του μονοετούς δανεισμού του.
Χαλαρός και χωρίς συναισθηματική φόρτιση εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τζέι Ροντρίγκες, που θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα, Μπέρνλι, με τη φανέλα της Σαουθάμπτον για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Όπως τόνισε, βλέπει το συγκεκριμένο ματς, απλά ως το «επόμενο παιχνίδι» που πρέπει να κερδίσουν οι «Άγιοι».
Πλήρη θεωρεί την Τότεναμ ο προπονητής της, Τιμ Σέργουντ, ο οποίος δήλωσε πως θα εξεταστεί το ενδεχόμενο μεταγραφών μόνο όταν επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες και το σύνολό του είναι και πάλι πλήρες.
Την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας της με τον Σον Αλούκο ανακοίνωσε η Χαλ, με τον Νιγηριανό άσο να παραμένει στο «KC Stadium» τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2016!
Στη διάθεση του Τιμ Σέργουντ για το παιχνίδι του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας βρίσκεται ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, με τον προπονητή της Τότεναμ να μιλάει για αμοιβαίο σεβασμό με τον παίκτη και να προειδοποιεί την Άρσεναλ και τον Αρσέν Βενγκέρ για τη φόρμα του.
Συμμετοχή στην τελευταία προπόνηση της Άρσεναλ, εν όψει του ντέρμπι με την Τότεναμ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, πήρε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που φορούσε τη φανέλα του συλλόγου έως και το 2008.