Είχε τρόπο η Τότεναμ (vids)
Νίκη με σκορ 2-1 επί της Μπέρνλι πανηγύρισε η Τότεναμ στη 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», έχοντας τον τρόπο ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο των νεοφώτιστων που της έβαλαν δύσκολα.
Νίκη με σκορ 2-1 επί της Μπέρνλι πανηγύρισε η Τότεναμ στη 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», έχοντας τον τρόπο ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο των νεοφώτιστων που της έβαλαν δύσκολα.
Αυτό και αν ήταν... comeback! Η Σαουθάμπτον έδωσε- με εμφατικό τρόπο- τέλος στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων, διαλύοντας την Έβερτον εντός έδρας με σκορ 3-0!
Ο Ραδαμέλ Φαλκάο παίρνοντας φανέλα βασικού από τον Λουίς Φαν Χάαλ, κατάφερε με δικό του γκολ να αποτρέψει την ήττα από τη Άστον Βίλα, χαρίζοντας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 1-1. Με δέκα παίκτες από το 65' οι «χωριάτες» λόγω αποβολής του Αγκμπονλαχόρ.
Τους λόγους που ο Αλέξις Σάντσες προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ και όχι στη Λίβερπουλ μετά την αποχώρησή του από τη Μπαρτσελόνα, προσπάθησε να κατονομάσει ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος εμφανίστηκε χαρούμενος για την αίσια κατάληξη της μεταγραφής.
Στη λάθος – όπως αποδείχθηκε – απόφαση του επόπτη να σηκώσει το σημαιάκι του και να μην μετρήσει το γκολ που πέτυχε ο ΜακΆρθουρ στο 68ο λεπτό του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, στάθηκε ο Νιλ Γουόρνοκ μετά την ήττα (3-0) της Κρίσταλ Πάλας στο «Etihad».
Όσο τον δυνατόν πιο κοντά στην Τσέλσι, αν όχι πάνω από αυτήν στην κορυφή, θα πρέπει να βρίσκεται η Σίτι μετά τις γιορτές αν θέλει να έχει ελπίδες για τον τίτλο, όπως ανέφερε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι μετά το 3-0 επί της Κρίσταλ Πάλας στο «Etihad».
Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να παρατάχθηκε χωρίς επιθετικό κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, αλλά με τους μέσους της να… ντύνονται φορ, κατάφερε να φτάσει στο 3-0 και να πιάσει (με ματς περισσότερο) την Τσέλσι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ! Δύο γκολ ο Σίλβα (49’, 61’) που «καθάρισε» μόνος του το ματς και ένα ο Τουρέ (81’) χάρισαν στους «πολίτες» την 8η συνεχόμενη νίκη τους σε Αγγλία και Ευρώπη.
Δεύτερος τη τάξει αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τον Γουέιν Ρούνεϊ, είναι πλέον ο Μίκαελ Κάρικ, αντικαθιστώντας τον Ντάρεν Φλέτσερ, ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί ελάχιστα.
«Σκούρα» τα έχει βρει η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, με τις δύο ομάδες να έχουν μείνει στο 0-0 μετά τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης που άνοιξε το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.
Την τελευταία ευκαιρία τον Ρέιβελ Μόρισον να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ, ενδεχομένως να προσφέρει η ΚΠΡ, μέσω του Χάρι Ρέντναπ.