Τα τυπικά για Νόουτον στη Σουόνσι
Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κάιλ Νόουτον από την Τότεναμ στη Σουόνσι.
Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κάιλ Νόουτον από την Τότεναμ στη Σουόνσι.
Ποντίκια... φιλοξενούνται στα δύο πέταλα του «Ολντ Τράφορντ» σύμφωνα με την «Mail».
Η Τότεναμ φιλοξενεί την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Λιγκ Καπ, με τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να ξεκινά βασικός για πρώτη φορά μετά τις 2/11. Στο αρχικό σχήμα και ο Φορμ για την ομάδα του Ποκετίνο.
Η αποστολή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ «κόλλησε» στην… κίνηση στους δρόμους του Λονδίνου, με αποτέλεσμα ο ημιτελικός του Λιγκ Καπ με την Τότεναμ να ξεκινήσει στις 22:00, με 15 λεπτά δηλαδή καθυστέρηση από την προγραμματισμή σέντρα.
Για την απόκτηση του Γιαν Εμβιλά ενδιαφέρεται και πάλι η ΚΠΡ, η οποία, σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, είναι αυτήν τη φορά το φαβορί για να τον κάνει δικό της!
Το ¼ απ’ όσο στήριξαν την Λίβερπουλ οι οπαδοί της στο «Άνφιλντ» να στηρίξουν αυτοί της Τσέλσι το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο στο «Στάμφορντ Μπριτζ», και οι «μπλε» θα πάρουν την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, σύμφωνα με τον Πορτογάλο.
Καμία πρόθεση να ανταλλάξει τον Γκάρεθ Μπέιλ με τον Νταβίντ Ντε Χέα, παρά τα 50 εκ. λίρες που θα τον... συνοδεύσουν στο ταξίδι του στην Μαδρίτη, δεν έχει η Ρεάλ σύμφωνα με την «Marca», που παράλληλα ισχυρίζεται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει προσφέρει ακόμη νέο συμβόλαιο στον Ισπανό τερματοφύλακα.
Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν θετική απέναντι στο Αμβούργο σε φιλικό στο Άμπου Ντάμπι, επικρατώντας με σκορ 2-0 χάρη στα τέρματα των Στέβαν Γιόβετιτς και Έντιν Τζέκο. Τραυματίας αποχώρησε ο Φρανκ Λάμπαρντ, χωρίς να έχει εκτιμηθεί ακόμη το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.
Η Χαλ αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα το βοηθό του Στιβ Μπρους και ο Μάικ Φίλαν αποτελεί το φαβορί για τη θέση.
Λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Κρίστιαν Μπιέλικ από την Λέγκια Βαρσοβίας, η Άρσεναλ φημολογείται ότι θα ολοκληρώσει και την μεταγραφή του Γκάμπριελ Παουλίστα από την Βιγιαρεάλ έναντι 15 εκ. λιρών. Ενδεχόμενο εμπόδιο με την άδεια εργασίας του.