Άρσεναλ – Λίβερπουλ (preview)
Με ελάχιστα περιθώρια πλέον για την πρώτη τετράδα, η Λίβερπουλ φιλοξενείται από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» για την 31η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «κανονιέρηδες» δεν παραδίδουν τα όπλα ούτε... για την κορυφή!
Με ελάχιστα περιθώρια πλέον για την πρώτη τετράδα, η Λίβερπουλ φιλοξενείται από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» για την 31η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «κανονιέρηδες» δεν παραδίδουν τα όπλα ούτε... για την κορυφή!
Ότι και αν γίνει στη φετινή σεζόν, η Σαουθάμπτον θα πάρει τον τίτλο της ομάδας-έκπληξη. Έχει μπροστά της όμως ένα εμπόδιο, το οποίο αν καταφέρει να το ξεπεράσει επιτυχημένα, τότε μπορεί να ελπίζει στην υπέρβαση. Αυτό της Έβερτον. Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης.
Χωρίς τον Ματ Άπσον θα παραταχθεί η Λέστερ στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ το απόγευμα του Σαββάτου (4/4).
Ο Ολιβιέ Ζιρού έχοντας βρει δίχτυα σε έξι σερί ματς αναδείχθηκε παίκτης του μήνα και το england365.gr εξηγεί γιατί ο Γάλλος μπορεί να συγκριθεί άνετα με τους υπόλοιπους μεγάλους στράικερς του «νησιού».
Στα χέρια του Μίνο Ραϊόλα βρίσκεται πλέον ο Ρομελού Λουκάκου με τον πανίσχυρο μάνατζερ να δηλώνει ότι ο Βέλγος επιθετικός είναι καλύτερος από τον Ντιέγκο Κόστα.
Κανονικά στη διάθεση του Σαμ Άλαρνταϊς για την αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τη Λέστερ θα βρίσκεται ο Γουίνστον Ριντ.
Ο Λουίς Φαν Χάαλ έπλεξε το εγκώμιο του Μαρουάν Φελαϊνί και ζήτησε από τους εκπροσώπους του Τύπου να μην ξεγράφουν από τώρα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αγώνα δρόμου δίνει για να προλάβει να είναι έτοιμος για την αυριανή (4/4) αναμέτρηση με την Έβερτον ο μέσος της Σαουθάμπτον, Στίβεν Ντέιβις.
Την πίστη του πως η Χαλ θα καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ και φέτος, εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μέιλερ.
Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Ντιέγκο Κόστα στο αρχικό σχήμα της Τσέλσι για την αναμέτρηση με τη Στόουκ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ζοσέ Μουρίνιο.