Νέο συμβόλαιο σε Άιμπ!
Σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την υπογραφή νέου, πενταετές συμβολαίου συνεργασίας, με ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020, έχει έρθει ο Τζόρντον Άιμπ! Μέσα στην εβδομάδα οι ανακοινώσεις!
Σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την υπογραφή νέου, πενταετές συμβολαίου συνεργασίας, με ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020, έχει έρθει ο Τζόρντον Άιμπ! Μέσα στην εβδομάδα οι ανακοινώσεις!
Επικοινωνία με τον Αθλητικό Διευθυντή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μίκαελ Ζορκ, σχετικά με το κατά πόσο μπορεί να επιτευχθεί μία συμφωνία για τη μετακόμιση του Τσίρο Ιμόμπιλε στο «Άνφιλντ», είχε η διοίκηση της Λίβερπουλ.
Την ώρα που η Τσέλσι και η Άρσεναλ φέρεται να έχει εκφράσει επίσημα ενδιαφέρον τους, ο επιθετικός της Παλέρμο, Πάμπλο Ντιμπάλα, εξέφρασε με δηλώσεις του την επιθυμία να παραμείνει στην Ιταλία.
Σε σοβαρές σκέψεις όσον αφορά το μέλλον του στην Τότεναμ έχει μπει ο Ούγκο Γιορίς, οι οποίες ενδέχεται να... μετατραπούν σε τάσεις φυγής εάν η ομάδα δεν εξασφαλίσει την παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.
Έμπρακτη αναμένεται να είναι η βοήθεια της Άρσεναλ στον Αμπού Ντιαμπί ανεξάρτητα από το αν θα ανανεώσει η όχι το συμβόλαιό του με τον σύλλογο. Στις προπονητικές εγκαταστάσεις των «κανονιέρηδων» θα προπονείται ο Γάλλος, μέχρι να βρει την επόμενη ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.
Έναν δυνατό αντίπαλο στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Άλεξ Σονγκ απέκτησε η Γουέστ Χαμ, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η Ίντερ είναι έτοιμη να μπει «σφήνα» στην υπόθεση!
Με μεγάλη ευχαρίστηση θα υπέγραφε το ερχόμενο καλοκαίρι νέο συμβόλαιο με την Άστον Βίλα ο Σκοτ Σινκλέρ, ο οποίο εμφανίστηκε σίγουρος για την παραμονή του στο «Βίλα Παρκ» και μετά το τέλος του δανεισμού του από τη Μάντσεστερ Σίτι.
Κάπως έτσι θα γίνει το deal. H Τότεναμ θέλει να εκμεταλλευτεί την επιθυμία της Έβερτον να αποκτήσει τα δικαιώματα του Άαρον Λένον μετά το τέλος του δανεισμού του για να πάρει από τα «ζαχαρωτά» τον Κέβιν Μιραλάς!
Με τρία ραγισμένα πλευρά αποχώρησε από το παιχνίδι της δεύτερης ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Λέστερ, ο Ράφαελ και ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν τον υπολογίζει πλέον για τα εναπομείναντα παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν.
Την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου του Μέρσεϊσαϊντ για να υψώσει τείχος 4,5 μέτρων περιμετρικά του προπονητικού της κέντρου, έτσι ώστε να προστεύσει την ομάδα από το βλέμμα των... περαστικών αλλά και πιθανών «κατασκόπων», πήρε η διοίκηση της Λίβερπουλ.