«Γλυκοκοιτάζει» Ιμπούλα η Τσέλσι
Πρόταση 20 εκ. λιρών για την αγορά του Τζιανέλι Ιμπούλα από την Μαρσέιγ, φέρεται να ετοιμάζει η Τσέλσι, σύμφωνα με πληροφορίες της «Sun».
Πρόταση 20 εκ. λιρών για την αγορά του Τζιανέλι Ιμπούλα από την Μαρσέιγ, φέρεται να ετοιμάζει η Τσέλσι, σύμφωνα με πληροφορίες της «Sun».
Την πόρτα του χειρουργείου για να απαλλαχθεί πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε στον αστράγαλο, πέρασε ο άσος της Σουόνσι, Γουέιν Ράουτλετζ, ο οποίος αναμένεται να χάσει τα τέσσερα τελευταία ματς των «κύκνων» στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Εντέν Αζάρ αναδείχθηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ για τη φετινή σεζόν και όχι άδικα. Το england365.gr εξηγεί τους λόγους που ο άσος της Τσέλσι ήταν το ακλόνητο φαβορί για την παραλαβή του εν λόγω βραβείου και... αιτιολογεί μέσω βίντεο, γιατί απλά ήταν ο καλύτερος!
Συνεχίζει να παραμένει άγνωστη η ημερομηνία επιστροφής του Ντάνιελ Στάριτζ στην αγωνιστική δράση, με τον Μπρένταν Ρότζερς να τονίζει πως ο Άγγλος στράικερ είναι πολύ πιθανό να κριθεί αγωνιστικά έτοιμος στην... προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν!
Με ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Σίδνεϊ στο «ANZ Stadium» στις 2 Ιουνίου, αναμένεται να πανηγυρίσει η Τσέλσι την επερχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ.
Μαδρίτη, Μάντσεστερ ή... κάπου αλλού; Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για το μέλλον του Χαβιέ Ερνάντες, ο οποίος προς το παρών απολαμβάνει τις πολύ καλές εμφανίσεις του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δίχως να γνωρίζει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.
Είτε το ήθελε, είτε όχι, ο Μπρένταν Ρότζερς «φούντωσε» εκ νέου τις φήμες που θέλουν τη Λίβερπουλ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι, καθώς αρνήθηκε να διαψεύσει πως οι «κόκκινοι» βρίσκονται στο «κυνήγι» του Ολλανδού άσου της Αϊντχόφεν!
Την ώρα που ο βρετανικός Τύπος έχει τον Σαμ Άλαρνταϊς «φευγάτο» από τη Γουέστ Χαμ, με πιθανότερο προορισμό τη Σάντερλαντ, ο ίδιος φρόντισε να επισημάνει πως πριν οποιαδήποτε εξέλιξη αναφορικά με το μέλλον του, θα πρέπει να υπάρξει συνάντηση με τη διοίκηση των «σφυριών» για την παραμονή του στον σύλλογο.
Μετά την αποτυχία να τον κάνει δικό της τον περασμένο Γενάρη, η Τότεναμ αναμένεται, σύμφωνα με την «Mirror», να επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι για την απόκτηση του Φλοριάν Τοβέν από τη Μαρσέιγ.
Το γεγονός ότι η Τσέλσι βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι ένας από τους λόγους που θεωρεί καθοριστικό ο Εντέν Αζάρ για την ανάδειξή του σε παίκτη της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ. Η καλή παρουσία στα ντέρμπι και η επίτευξη σημαντικών γκολ, οι άλλοι δυο.