Δηλωμένος «πολίτης» ο Τουρέ
Τον εαυτό του στη Μάντσεστερ Σίτι για πολλά χρόνια ακόμα βλέπει ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος επεσήμανε πως ο κόσμος των «πολιτών» τον ώθησε προς την παραμονή του στο «Έτιχαντ».
Τον εαυτό του στη Μάντσεστερ Σίτι για πολλά χρόνια ακόμα βλέπει ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος επεσήμανε πως ο κόσμος των «πολιτών» τον ώθησε προς την παραμονή του στο «Έτιχαντ».
Την πρόταση της Λίβεπρουλ στην Αταλάντα για την απόκτηση του δεξιού μπακ, Νταβίντ Ζαπακόστα, αποκαλύπτει σε σημερινό (27/6) της δημοσίευμα τη «Gazzetta dello Sport».
Υψηλή τιμή για τον Νταβίντ Ντε Χέα; Υψηλή τιμή και για τον Σέρχιο Ράμος! Η Ρεάλ Μαδρίτης «απαντάει» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αξιώνοντας 65 εκ. λίρες για την αποδέσμευση του Ισπανού αμυντικού!
Τον Στιούαρτ Ντάουνινγκ θέλει να κάνει δικό της η Σάντερλαντ, γι' αυτό και έχει συνάψει συζητήσεις με τη Γουέστ Χαμ εξετάζοντας τις προοπτικές που υπάρχουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Προσπάθεια για την απόκτηση του Βίκτορ Μόουζες από την Τσέλσι είναι πολύ πιθανό να κάνει η Τότεναμ, την ώρα που και η Στόουκ θα επιδιώξει να τον κρατήσει στο «Μπριτάνια».
Το ποσό-ρεκόρ των 35 εκ. λιρών αναμένεται να ζητήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρηση του Νταβίντ Ντε Χέα, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βρετανία. Ρισκάρουν με την αποχώρησή του ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι οι «κόκκινοι διάβολοι»!
Έχοντας ήδη δύο χρόνια στο δυναμικό της Λίβερπουλ δίχως να έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, ο Τιάγκο Ιλόρι είναι πεπεισμένος να διεκδικήσει την ευκαιρία του στους «κόκκινους», σύμφωνα με τον πατέρα του.
Το ενδεχόμενο να ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 10 εκ. λιρών που έχει στο συμβόλαιό του με την Άστον Βίλα ο Φάμπιαν Ντελφ, εξετάζει σύμφωνα με τη «Mirror», η Μάντσεστερ Σίτι.
Η Γαλατασαράι επιβεβαίωσε πως ενδιαφέρεται για τον Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος όμως σκέφτεται μονάχα την επιστροφή του στην Άρσεναλ...
Δεν μένει στον Ζεράρ Ντεουλοφέου. Η Έβερτον επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της ακόμη έναν ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι στο προσκήνιο αυτή τη φορά βρίσκεται ο Αντάμα Τραορέ.