Ανυπόμονος για το ντέρμπι ο Ινγκς
Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθεται ο στράικερ της Λίβερπουλ, Ντάνι Ινγκς, ο οποίος εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία να αγωνιστεί στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ, το οποίο φυσικά θα είναι και το πρώτο στην καριέρα του.
Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθεται ο στράικερ της Λίβερπουλ, Ντάνι Ινγκς, ο οποίος εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία να αγωνιστεί στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ, το οποίο φυσικά θα είναι και το πρώτο στην καριέρα του.
Με τη Μονακό να έχει ενημερώσει την Άρσεναλ ότι ο Αντονί Μαρσιάλ δεν πωλείται, ο Αρσέν Βεγνκέρ τόνισε πως αυτός ήταν και ο λόγος που ο σύλλογο δεν κινήθηκε για την απόκτηση του άσου των Μονεγάσκων, ο οποίος εν τέλει κατέληξε εν μία νυκτί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ακόμη μία αλλαγή στην πρώτη θέση της Λιγκ 2! Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Πλίμουθ να κοιτάξει… αφ' υψηλού τις αντιπάλους της, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή με το πέρας της 11ης αγωνιστικής.
Το όνομα του Σαΐντο Μπεραΐνο ανέφερε ο Τόνι Πιούλις αναφορικά με τα όσα τον απογοήτευσαν στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο, απ' όπου η Γουέστ Μπρομ έφυγε με την ήττα με σκορ 2-0.
Δεν εγκαταλείπει την πρώτη θέση της Λιγκ 1 η Μπέρτον, που συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και αύξησε τη διαφορά της από τη 2η θέση.
Καμία διάθεση να εγκαταλείψει την Τσέλσι δεν δείχνει ο Ζοσέ Μουρίνιο, παρόλο που τα διεθνή Μέσα παρουσιάζουν πλέον- μετά τη νέα ήττα από τη Σαουθάμπτον- επισφαλή τη θέση του στον πάγκο της ομάδας!
Δεν λέει να συνέλθει! Το «φάντασμα» της Τσέλσι περιπλανήθηκε για ακόμη μία αγωνιστική στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ, γνωρίζοντας νέα ήττα αυτή τη φορά από τη Σαουθάμπτον με σκορ 3-1 μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!
Η Ρέντινγκ έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της Μίντλεσμπρο και πήρε τη σπουδαιότερη νίκη (2-0) στη 10η «στροφή» της Τσάμπιονσιπ. Την ίδια ώρα η πρωτοπόρος Μπράιτον υποχρεώθηκε στην τρίτη σερί ισοπαλίας της στο πρωτάθλημα, καθώς έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την Κάρντιφ.
Ο Σέρχιο Αγουέρο, σκοράροντας πέντε φορές σε διάστημα μόλις 20 λεπτών στο μεγάλο πάρτι της Μάντσεστερ Σίτι επί της Νιούκαστλ στο «Etihad», έγινε μόλις ο 5ος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που καταφέρνει να πετύχει τόσα γκολ, σε ένα ματς.
Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε η Λέστερ! Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι έδειξε να αφήνει πίσω της την ήττα από την Άρσεναλ και πέρασε νικηφόρα από το «Κάροου Ρόουντ», επικρατώντας 2-1 της Νόριτς. Δοκάρι με τον Ρέντμοντ στο φινάλε είχαν οι γηπεδούχοι.