Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Νόριτς
Ο Άλαν Μπόουκετ, άφησε έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας, τον προεδρικό θώκο της Νόριτς και τη θέση που κατείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.
Ο Άλαν Μπόουκετ, άφησε έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας, τον προεδρικό θώκο της Νόριτς και τη θέση που κατείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.
Ο Έρνι Κράουτς, ένας από τους γηραιότερους και πιο πιστούς φίλους της Άρσεναλ, άφησε την τελευταία του πνοή το περασμένο Σάββατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και ενώ βρισκόταν στο δρόμο προς το γήπεδο για το ματς με τη Σάντερλαντ…
Επιτυχίες και ωραίο ποδόσφαιρο θα προσπαθήσει να φέρει στην ΚΠΡ ο Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ, ο οποίος τόνισε πως αποτελεί προνόμιο και ξεχωριστή ευκαιρία για τον ίδιο να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των «ρέιντζερς».
Ο προπονητής της Χιμπέρνιαν, Άλαν Σταμπς, διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Ρέντινγκ.
Κανέναν απολύτως λόγο δεν βρίσκει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να προβεί ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο, τον οποίο χαρακτήρισε έναν «από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών».
Ο Αλέξις Σάντσες κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή στην Αγγλία για το 2015 από την Ένωση Φίλων Ποδοσφαίρου.
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μίλησε για την παρουσία του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ, εκφράζοντας την «ανησυχία» για το αν οι «κόκκινοι» καταφέρουν και ξεπεράσουν σε τίτλους την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπό την καθοδήγηση του Γερμανού τεχνικού.
Στην ευχάριστη θέση να μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Γιάγια Τουρέ βρίσκεται ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ενόψει της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γκλάντμπαχ στο φινάλε της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Παραμένει εκτός ο Αγουέρο.
Ξεκάθαρος σχετικά με τους στόχους και το που μπορεί να φτάσει η Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ, φρόντισε να επισημάνει πως ποτέ δεν έθεσε την ομάδα του διεκδικήτρια του τίτλου!
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Βίκτορ Μόουζες περιμένουν οι άνθρωποι της Γουέστ Χαμ, μετά το πρόβλημα που αποκόμισε στον δικέφαλο στο ματς του Σαββάτου κόντρα στην Τσέλσι.