Το «θηρίο»… ξύπνησε!
Μπήκε αφηνιασμένη! Με τρία γκολ στα πρώτα 17 λεπτά, η Τσέλσι μετέτρεψε σε περίπατο την αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ, διαλύοντας την με σκορ 5-1!
Μπήκε αφηνιασμένη! Με τρία γκολ στα πρώτα 17 λεπτά, η Τσέλσι μετέτρεψε σε περίπατο την αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ, διαλύοντας την με σκορ 5-1!
Όσο και αν προσπάθησε, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν βρήκε κάτι το μεμπτό στη σημερινή εμφάνιση της Έβερτον και απολύτως φυσιολογικά, νιώθει αδικημένος με την ήττα από τη Γουέστ Μπρομ (1-0)!
Ο Λουίς φαν Χάαλ δήλωσε πως η κατάληψη μιας θέσης στην τετράδα δυσκόλεψε μετά την ήττα από την Σάντερλαντ και τόνισε πως πλέον η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πιο πιθανό να έρθει μέσω της κατάκτησης του Γιουρόπα Λιγκ.
Πεπεισμένος ότι η Λέστερ μπορεί να κάνει τη ζημιά στην Άρσεναλ, όπως έκανε και την περασμένη εβδομάδα στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, εμφανίστηκε ο άσος της Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι.
Ο Εντέν Αζάρ επιστρέφει στην ενδεκάδα της Τσέλσι για το αποψινό ματς με τη Νιούκαστλ. Διαβάστε αναλυτικά τις επιλογές των Γκους Χίντινγκ και Στιβ ΜακΚλάρεν.
Με δύο γκολ του Τρόι Ντίνι, η Γουότφορντ κατάφερε να ξεπεράσει την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας (2-1) και να πάρει ένα δύσκολο τρίποντο, με τους γηπεδούχους (έχοντας για σκόρερ τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ) να θυμίζουν τον καλό εαυτό τους από την αρχή του πρωταθλήματος αλλά να μένουν ξανά με άδεια χέρια.
Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες και συνολικά τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα, το χαμόγελο επέστρεψε και πάλι στα πρόσωπα των ανθρώπων και των οπαδών της Στόουκ, με την ομάδα του Μαρκ Χιουζ να περνάει εύκολα από την έδρα της Μπόρνμουθ (3-1).
Σπουδαίο διπλό πήρε η Γουέστ Μπρομ κόντρα στηνΈβερτον! Ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του Τόνι Πιόυλις, οι «baggies» κατάφεραν να δραπετεύσουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης (1-0) από το «Γκούντισον Παρκ», αντέχοντας στην πίεση διαρκείας των γηπεδούχων που έχασαν ένα… τσουβάλι ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε το βαθμό.
Μετά από μία πολύ κακή περίοδο, η Σαουθάμπτον επιβεβαίωσε για ακόμη μία αγωνιστική πως πλέον κοιτάει μόνο μπροστά! Αδυνατώντας να κερδίσει μόνο την Άρσεναλ, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν πέρασε και από την Ουαλία (1-0 την Σουόνσι με κεφαλιά του Σέιν Λονγκ) έφτασε τις πέντε νίκες σε έξι ματς (με 8-0 ενεργητικό γκολ) και μόλις έναν βαθμό από την πεντάδα!
Η Γουέστ Χαμ βρέθηκε με δύο γκολ πίσω στο σκορ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νόριτς αλλά δεν μάσησε. Πρωταγωνιστής ξανά για τα «σφυριά» ο Ντιμίτρι Παγιέ, ο οποίος-δύο ημέρες μετά την υπογραφή στο νέο του συμβολαίου-είχε ένα γκολ και μία ασίστ μέσα σε ένα τρίλεπτο και οδήγησε την ομάδα του στο τελικό 2-2, που την φέρνει στον πόντο από την 5η Γιουνάιτεντ, αλλά ισοβάθμη πλέον με τη Σαουθάμπτον.