Η ανθρώπινη κίνηση των Ιγκάλο-Μίκελ (Video/Pics)
Χρόνο με ένα παιδί με κινητικά προβλήματα πέρασαν οι Οντιόν Ιγκάλο και Τζον Όμπι Μίκελ σε προπόνηση της εθνικής Νιγηρίας και μάλιστα υποσχέθηκαν ότι θα του δώσουν ό,τι βοήθεια χρειαστεί στο μέλλον!
Χρόνο με ένα παιδί με κινητικά προβλήματα πέρασαν οι Οντιόν Ιγκάλο και Τζον Όμπι Μίκελ σε προπόνηση της εθνικής Νιγηρίας και μάλιστα υποσχέθηκαν ότι θα του δώσουν ό,τι βοήθεια χρειαστεί στο μέλλον!
Ο Γουέιν Ρούνεϊ θα είναι σχολιαστής του «ITV» για το φιλικό της εθνικής Αγγλίας κόντρα στην Ολλανδία και οι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να του... την πέσουν με ατάκες όπως «άντε να κάνεις προπόνηση για το καλοκαίρι».
Σιγή ιχθύος αναφορικά με τα όσα ισχυρίζεται το «Football Leaks» κράτησε η Λίβερπουλ, και έτσι το κόστος της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα παραμένει απροσδιόριστο.
Απών από το φιλικό της Δανίας κόντρα στην Σκωτία θα είναι ο Κάσπερ Σμάιχελ, που θα προφυλαχθεί για να είναι έτοιμος για την Πρέμιερ Λιγκ.
Αφοπλιστικές ήταν οι δηλώσεις του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ σχετικά με το μέλλον του στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στα... όνειρα των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του.
Το ενδεχόμενο αύξησης της χωρητικότητας του «Ολντ Τράφορντ», με την εγκατάσταση νέου διαζώματος στη «Main Stand», εξετάζουν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Δεδομένα θα αποτελέσει μεταγραφικό στόχο της Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι ο Μάριο Γκέτσε, όπως αποκαλύπτει το πάντα έγκυρο βρετανικό δίκτυο «Sky Sports»!
Σε πετυχημένες εμφανίσεις με τις εθνικές τους ομάδες ευελπιστεί για τους παίκτες της Τότεναμ ο Κρίστιαν Έρικσεν, ώστε να επιστρέψουν στα «σπιρούνια» με ανεβασμένη ψυχολογία ενόψει των τελευταίων καθοριστικών ματς που θα κρίνουν τον τίτλο.
Στη «μάχη» για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου ετοιμάζεται να μπει η Ντόρτμουντ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αγγλία.
Με την αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον Μάριο Γκέτσε με ένα ποσό της τάξεως των 20 εκ. λιρών «ζουν» στις τάξεις της Λίβερπουλ.