Ντουγκαρί: «Ο Ζλάταν είναι ένας κώνος»
Δριμεία κριτική στο πρόσωπο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άσκησε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1998 με την εθνική Γαλλίας , Κριστόφ Ντουγκαρί, παρομοιάζοντας την αγωνιστική εικόνα του 34χρονου Σουηδού με έναν …κώνο.
Δριμεία κριτική στο πρόσωπο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άσκησε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1998 με την εθνική Γαλλίας , Κριστόφ Ντουγκαρί, παρομοιάζοντας την αγωνιστική εικόνα του 34χρονου Σουηδού με έναν …κώνο.
Ανάμεσα στις άλλες επιλογές που έχει στα χέρια του ο Ζοσέ Μουρίνιο, αυτή του αμυντικού της Ατλέτικο Μαδρίτης, Χοσέ Χιμένεθ, βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, σύμφωνα με τη «Mirror».
Σε μία εκ των Μάλαγα και Τότεναμ θα κατέληγε ο Ίσκο, αν δεν υπήρχε «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις που είχε η Ρεάλ Μαδρίτης για τον δανεισμό του το περασμένο καλοκαίρι.
Στο επίκεντρο της κριτικής του Ρον Άτκινσον βρίσκεται ο Ζοζέ Μουρίνιο, με τον 77χρονο πρώην προπονητή να είναι δυσαρεστημένος με τον τρόπο που ο Πορτογάλος διαχειρίζεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε συνέντευξή του στην Daily Mirror.
Στην… αντεπίθεση πέρασε ο Ντιμίτρι Σέλουκ, μετά τις δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα, μέσω των οποίων τον καλούσε να ζητήσει συγγνώμη αν θέλει να δει τον Γιάγια Τουρέ να αγωνίζεται ξανά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.
Έτοιμος για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους είναι ο Βινσέντ Κομπανί, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σουόνσι στο Λιγκ Καπ.
Την περίπτωση του Έκτορ Μπεγερίν εξετάζει εκ νέου η Μπαρτσελόνα, ώστε να κινηθεί για τον παίκτη της Άρσεναλ στο προσεχές μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου.
Εκτός αποστολής άφησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον Γιάγια Τουρέ και για το ματς της Μάντσεστερ Σίτι στο Λιγκ Καπ, ξεκαθαρίζοντας πως για να φορέσει και πάλι τη φανέλα των «πολιτών» ο Ιβοριανός άσος, θα πρέπει να απολογηθεί ο μάνατζέρ του, Ντιμίτρι Σέλουκ, για τα όσα είπε μετά τον αποκλεισμό του παίκτη από τη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ.
Επιπόλαιος αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Λουκ Σο στους προσαγωγούς, ωστόσο, ο Άγγλος αριστερός μπακ έχει μοιρασμένες πιθανότητες να προλάβει το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ το Σάββατο (24/9).
Την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού ανακοίνωσε ο Γιάγια Τουρέ.