Επίσημα στην Μπόρνμουθ ο Γουίλσιρ
Παίκτη της Μπόρνμουθ αποτελεί με κάθε επισημότητα ο Τζακ Γουίλσιρ, που όπως αναμενόταν ανακοινώθηκε ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Στις 23:30 «έσκασε» και η επίσημη ανακοίνωση.
Παίκτη της Μπόρνμουθ αποτελεί με κάθε επισημότητα ο Τζακ Γουίλσιρ, που όπως αναμενόταν ανακοινώθηκε ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Στις 23:30 «έσκασε» και η επίσημη ανακοίνωση.
Λίγο πριν αγωνιστεί για τελευταία φορά με την εθνική Γερμανίας, ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
Μια ανάσα από τον μονοετή δανεισμό του Ντιομερσί Μποκανί από τη Ντιναμό Κιέβου βρίσκεται η Χαλ.
Τελικά βρήκε ομάδα ο Μάριο Μπαλοτέλι, που λίγο πριν ολοκληρωθεί η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος αποκτήθηκε από τη Νις με κανονική μεταγραφή -μάλιστα ως ελεύθερος- και όχι ως δανεικός, όπως ακουγόταν.
Την τριάδα των τερματοφυλάκων της με τον μονοετή δανεισμό του Πάου Λόπεθ από την Εσπανιόλ έκλεισε η Τότεναμ.
Στην πρωταθλήτρια Αυστρίας για το υπόλοιπο της σεζόν θα αγωνιστεί ο Αντρέ Γουίzντομ, με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ.
Το ενδιαφέρον της για μονοετή δανεισμό του Ένερ Βαλένσια από τη Γουέστ Χαμ εξέφρασε η Έβερτον.
Την απόκτηση του Τσάρλι Μάλγκριου ανακοίνωσε η Μπλάκμπερν, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Σέλτικ.
Στις 5 Σεπτεμβρίου θα γίνει τελικά η απολογία του Αντρέ Γκρέι στην Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σχετικά με τις κατηγορίες που του επιρρίπτουν για ομοφοβικά σχόλια σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Τον Νάθαν Μπερν από τη Γουλβς ανακοίνωσε η Γουίγκαν, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.