Ανανέωσε Τόμσον η Νόριτς
Παίκτης της Νόριτς μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα παραμείνει ο Λουίς Τόμσον.
Παίκτης της Νόριτς μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα παραμείνει ο Λουίς Τόμσον.
Ο Σίμους Κόουλμαν τα χάλασε στην Άρσεναλ, ισοφαρίζοντας για χάρη της Έβερτον σε 1-1 στο «Γκούντισον Παρκ» ένα λεπτό πριν κλείσει το ημίχρονο, και για την ώρα δεν της επιτρέπει να περάσει έστω και προσωρινά στην κορυφή. Μπροστά στο σκορ 1-0 η Μπόρνμουθ απέναντι στην Λέστερ.
Χρονική επέκταση των συμβολαίων του Ολιβιέ Ζιρού αλλά και του Φρανσίς Κοκλέν προγραμματίζουν οι άνθρωποι της Άρσεναλ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το «RMC».
Την πρόθεση της Μάντσεστερ Σίτι να μην προχωρήσει σε μεταγραφές κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου αποκάλυψε ο Τσίκι Μπεγκιριστάιν.
Στο ένα από τα δύο σημερινά παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ η Μπόρνμουθ υποδέχεται την Λέστερ. Δείτε τις συνθέσεις.
Με Λένον-Βαλένσια στα άκρα και τον Μπάρκλεϊ πίσω από τον Λουκάκου θα ξεκινήσει ο Ρόναλντ Κούμαν για την Έβερτον, την ώρα που η Άρσεναλ έχει μόλις μία και... ευχάριστη αλλαγή στην τελευταία ενδεκάδα της, στην οποία προστίθεται ο Μπεγιερίν.
«Ποιος Κριστιάνο Ρονάλντο, ποιος Λιονέλ Μέσι, ρε γατάκια». Θα μπορούσε, αλλά δεν είναι ο τίτλος εφημερίδας στο Βανουάτου, που όπως και να 'χει ήταν η μοναδική χώρα που επέλεξε τον Τζέιμι Βάρντι ως νικητή της Χρυσής Μπάλας.
Απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αλέξις Σάντσες είναι το μεγάλο «χαρτί» της Άρσεναλ για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση αφού ο Χιλιανός μπορεί να «τρυπήσει» την άμυνα των Γερμανών, σύμφωνα με τον Όουεν Χάργκριβς.
Αμφίβολη παραμένει για τη Στόουκ η συμμετοχή των Γκλεν Τζόνσον και Μαρκ Μουνιέσα στην αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον.
Πρόστιμα επέβαλε η FA σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι για τις «κοκορομαχίες» των παικτών τους στο φινάλε της μεταξύ τους αναμέτρησης στις 3/12. Πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν οι «μπλε».