Teams » BRIGHTON-&-HOVE-ALBION

25.12.2017 | 13:45

Το καλύτερο γκολ και ο μεγάλος στόχος του Σαλάχ (video)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραχώρησε συνέντευξη στο «Skysports» και ξεχώρισε το κορυφαίο γκολ που έχει πετύχει μέχρι στιγμής στο Νησί, αυτό στο ντέρμπι με την Έβερτον, ενώ αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στο μεγάλο του στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση τίτλων με τη Λίβερπουλ.

25.12.2017 | 12:59

Βασίλισσα της Boxing Day; Φυσικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αποτελεί επισήμως τον πιο πετυχημένο σύλλογο στις αναμετρήσεις της Boxing Day αλλά δεν πρέπει να ξαφνιάζει κανένα αφού μιλάμε για τη πολυνίκη ομάδα της Πρεμιερ Λιγκ. Ο λόγος για τη Μάντσεστερ Γιουναιτεντ την όποια, εντυπωσιακή στατιστική ανάγνωση από μια έρευνα του Sports Interaction, τη φέρνει στην κορυφή των ομάδων με τις περισσότερες νίκες σε αναμετρήσεις του αγγλικού πρωταθλήματος που διεξάγονται την Boxing Day.

25.12.2017 | 12:11

Οδεύει προς Κίνα ο Φελαϊνί

Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα είναι ο Μαρουάν Φελαϊνί.

25.12.2017 | 11:13

Παίζει με Γουέστ Μπρομ ο Ρούνεϊ

Κανονικά στη διάθεση του Σαμ Άλαρνταϊς για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Έβερτον με τη Γουέστ Μπρομ θα βρίσκεται ο Γουέιν Ρούνεϊ.

25.12.2017 | 10:37

Σύνθημα ανασύνταξης από Ριντ

Να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τη Νιούκαστλ και να ψάξουν άμεση αντίδραση κάλεσε τους συμπαίκτες του στη Γουέστ Χαμ ο Γουίνστον Ριντ.

24.12.2017 | 21:14

Φαβορί για Μίντλεσμπρο ο Πιούλις

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του δεν αποκλείεται να έχει βρει ο Τόνι Πιούλις, που δίνεται φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μίντλεσμπρο.

24.12.2017 | 20:45

Τρία ματς σε Όστιν

Απών από τα επόμενα τρία παιχνίδια της Σαουθάμπτον θα είναι ο Τσάρλι Όστιν, ο οποίος αποδέχθηκε κλήση της FA σε απολογία για «βίαιη συμπεριφορά» στο ματς απέναντι στην Χάντερσφιλντ.

24.12.2017 | 20:09

Καμία τιμωρία για Ντέλε Άλι

Παρά τις κατηγορίες για θέατρο στη φάση του πέναλτι της Τότεναμ κόντρα στη Μπέρνλι, ο Ντέλε Άλι δικαιώθηκε και απέφυγε την οποιαδήποτε ποινή μετά την επανεξέταση της φάσης την επομένη του αγώνα.