Κλοπ: «Χαρούμενος για Μο και ομάδα»
Χαρούμενος με τη νίκη (σ.σ 2-1 με ανατροπή) απέναντι στην Λέστερ ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το τέλος του αγώνα, με τον Γερμανό να αναφέρεται ατομικά στον Μοχάμεντ Σαλάχ αλλά και στον Βίρτζιλ φαν Ντάικ.
Χαρούμενος με τη νίκη (σ.σ 2-1 με ανατροπή) απέναντι στην Λέστερ ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το τέλος του αγώνα, με τον Γερμανό να αναφέρεται ατομικά στον Μοχάμεντ Σαλάχ αλλά και στον Βίρτζιλ φαν Ντάικ.
Τη νίκη που θα την ξανά περάσει πάνω από την Τσέλσι θα ψάξει απέναντι στην Σαουθάμπτον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δείτε τις επιλογές των δύο προπονητών.
Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε το 2017 η Τσέλσι, η οποία έκανε τρομερό παιχνίδι απέναντι στην Στόουκ. Νίκη με σκορ 5-0 για τους “μπλε” και προσωρινή δεύτερη θέση, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καλείται να κάνει επίσης το καθήκον της για να την ξανά περάσει. Κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της Χάντερσφιλντ η Μπέρνλι και έχασε έδαφος για την πρώτη εξάδα, έκανε σπουδαία ανατροπή στην Γουότφορντ η Σουόνσι και πέρασε από το “Vicarage Road” με σκορ 2-1.
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ φρόντισε οι οπαδοί της Λίβερπουλ να αλλάξουν χρόνο ευτυχισμένοι, αφού τους έκανε δώρο ακόμα μια νίκη! Φτάνοντας στα 17 γκολ στην τρέχουσα σεζόν, οδήγησε τους «κόκκινους» στο 2-1 επί της Λέστερ! Τέλος το αήττητο του Άλαρνταϊς στην Έβερτον με το 2-1 από τη Μπόρνμουθ, δίχως γκολ το Νιούκαστλ – Μπράιτον.
Ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, τόνισε πως ο Αλβάρο Μοράτα δεν δέχθηκε να πάει στα «σπιρούνια» ελέω... Χάρι Κέιν, με τον Ισπανό επιθετικό της Τσέλσι να διαφωνεί και να ανταποδίδει.
Ο Βάρντι με το 7ο γκολ του απέναντι στη Λίβερπουλ έχει δώσει προβάδισμα στη Λέστερ (1-0) στο Άνφιλντ. Σίφουνας απέναντι στην Στόουκ η Τσέλσι, 3-0 από το πρώτο μέρος. Προβάδισμα για Γουότφορντ και Μπόρνμουθ κόντρα σε Σουόνσι και Έβερτον.
Μετά την κατάκτηση του Community Shield το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο επιθετικός της Άρσεναλ, Αλεξάντρ Λακαζέτ, τόνισε πως επόμενος στόχος είναι η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ.
Αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Ντάνιελ Στάριτζ είναι η Στόουκ.
Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ βρίσκεται στο «Άνφιλντ» ώστε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Λέστερ.
Σκοπό να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του τον 20χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό της Μπορντό, Μάλκομ, κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έχει βάλει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.