Δίνει 25 εκ. για Μόουσον η Γουέστ Χαμ
Διατεθειμένοι να βγάλουν από τα ταμεία τους το ποσό των 25 εκατομμυρίων λιρών για να κάνουν δικό τους τον Άλφι Μόουσον της Σουόνσι μέσα στον Ιανουάριο είναι οι άνθρωποι της Γουέστ Χαμ.
Διατεθειμένοι να βγάλουν από τα ταμεία τους το ποσό των 25 εκατομμυρίων λιρών για να κάνουν δικό τους τον Άλφι Μόουσον της Σουόνσι μέσα στον Ιανουάριο είναι οι άνθρωποι της Γουέστ Χαμ.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε πως οι συζητήσεις περί κατάκτησης των τεσσάρων σημαντικών τροπαίων από τη Μάντσεστερ Σίτι είναι μη ρεαλιστικές αυτή τη στιγμή.
Παίκτης της Τσέλσι για τα επόμενα πεντέμισι χρόνια είναι από το απόγευμα της Παρασκευής (5/1) ο Ρος Μπάρκλεϊ.
Ο προπονητής της Μπράιτον, Κρις Χάτον, αρνήθηκε ότι η ομάδα του ήρθε σε επαφή με τη Σέλτικ για την απόκτηση του Μούσα Ντεμπελέ.
Για την πιο αστεία ποδοσφαιρική φωτογραφία του 2018 έως τώρα “μίλησε” ο τερματοφύλακας της Γουέστ Χαμ, Αντριάν, που μετά το... κεφαλοκλείδωμα στον Σεϊκού Κουγιατέ είπε πως ο συμπαίκτης του ήθελε να ξεπιαστεί.
Με ποινή τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος αποδέχθηκε τις κατηγορίες της FA για μη πρέπουσα συμπεριφορά στο παιχνίδι της Άρσεναλ με την Γουέστ Μπρομ.
Ούτε την ισοπαλία θέλει ο προπονητής της Έβερτον, Σαμ Άλαρνταϊς, ο οποίος θέλει με νίκη να προκριθεί με την ομάδα του κατευθείαν στην επόμενη φάση.
Κάθε σενάριο που ήθελε τον ποδοσφαιριστή της Λέστερ, Ριγιάντ Μαχρέζ, να αποχωρεί τον Ιανουάριο για την Άρσεναλ διέψευσε ο προπονητής του συλλόγου, Κλοντ Πιελ.
Την μεταγραφή του Ρος Μπάρκλεϊ από την Έβερτον στην Τσέλσι επιβεβαίωσε ο προπονητής της δεύτερης, Αντόνιο Κόντε!
Από ιατρικά τεστ στην Τσέλσι πέρασε το βράδυ της Πέμπτης ο Ρος Μπάρκλεϊ, με τον αγγλικό Τύπο να ισχυρίζεται πως δεν αποκλείεται οι «μπλε» να ανακοινώσουν την μεταγραφή του από την Έβερτον ακόμη και εντός της ημέρας.