Το «Skysports»… εξέθεσε τον Πιέλ για Μάχρεζ
Μία εβδομάδα πριν την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ξεκίνησαν οι επαφές ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λέστερ για τον Ριγιάντ Μάχρεζ, σύμφωνα με το «Skysports».
Μία εβδομάδα πριν την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ξεκίνησαν οι επαφές ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λέστερ για τον Ριγιάντ Μάχρεζ, σύμφωνα με το «Skysports».
Βλέποντας τις εντυπωσιακές γυριστές κλωτσιές του Φιρμίνο, ο Μανέ σκέφτηκε να το προσπαθήσει κι αυτό, όμως το έκοψε γρήγορα κι έμεινε να χαμογελάει, στην προσπάθειά του ν' αντιγράψει ακόμα έναν πανηγυρισμό του Βραζιλιάνου!
Από την εντεκάδα της Λίβερπουλ που είχε αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων αποκλειόμενη από την Βασιλεία το Δεκέμβρη του 2014, με το τελευταίο ευρωπαϊκό γκολ εκείνη την ημέρα του Στίβεν Τζέραρντ, μόλις δύο υπήρχαν στο επιβλητικό 5-0 απέναντι στην Πόρτο το βράδυ της Τετάρτης: ο Χέντερσον και ο Λόβρεν! Για την επανάσταση που έφερε ο Κλοπ και πως έχει μετατρέψει τη Λίβερπουλ σε μια ομάδα που θυμίζει πολύ τη Ντόρτμουντ που έπαιξε τελικό το 2013 γράφει ο Χρηστος Σωτηρακόπουλος.
Επίθεση που «πετάει» φωτιές, παίκτες που δημιουργούν νέα ρεκόρ και θέτουν τη Λίβερπουλ στην πιο παραγωγική περίοδο στην ιστορία της στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο ενδέχεται να έχει ήδη χάσει τον Μαρουάν Φελαϊνί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο Βέλγος μέσος φέρεται να έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Μπεσίκτας!
Ο πρωτεργάτης της φοβερής και τρομερής Τότεναμ των τελευταίων ετών, αναμένεται να επιβραβευθεί, με τη διοίκηση της ομάδας να επιθυμεί να ανταμείψει τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανανεώνοντας τους όρους του συμβολαίου του.
Ούτε γι' αστείο δεν θα πρέπει να συζητηθεί στην Άρσεναλ οτιδήποτε πέρα από την εξασφάλιση της πρόκρισης από το πρώτο ματς με την Έστερσουντ για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ (20:00 ΟTE Sport 4 HD).
Και πως να μην έχει δίκιο; Ο Στίβεν Τζέραρντ εντυπωσιάστηκε τόσο από το νέο, αριστουργηματικό γκολ του Μοχάμεντ Σάλαχ στο 5-0 επί της Πόρτο, που δήλωσε ότι αν ένα τέτοιο τέρμα ανήκε στον Λιονέλ Μέσι, θα είχε γίνει χαμός στα Μέσα και το διαδίκτυο...
Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Γιούργκεν Κλοπ για την εξαιρετική εμφάνιση των Σάντιο Μανέ (χατ-τρικ) και Μοχάμεντ Σαλάχ (έφτασε τα 30 γκολ φέτος) στην επιβλητική νίκη της Λίβερπουλ επί της Πόρτο εκτός έδρας (5-0) για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!
Ο Ρίο Φέρντιναντ εξεπλάγην που είδε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να εκτελεί με συγκεκριμένο... κολπάκι το πέναλτι στη νίκη (3-1) της Ρεάλ επί της Παρί και αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος συνήθιζε να σηκώνει τη μπάλα από την άσπρη βούλα, στις προπονήσεις, όταν βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.