Άρχισαν οι μουρμούρες για την μπάλα του Μουντιάλ!
Τα παράπονά τους για την μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου εξέφρασαν τρεις τερματοφύλακες! Ο λόγος για τους Νταβίντ Ντε Χέα, Πέπε Ρέινα και Αντρέ Τερ Στέγκεν!
Τα παράπονά τους για την μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου εξέφρασαν τρεις τερματοφύλακες! Ο λόγος για τους Νταβίντ Ντε Χέα, Πέπε Ρέινα και Αντρέ Τερ Στέγκεν!
Δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Ο Ζοσέ Μουρίνιο θεωρεί πως κανείς από τους δυσαρεστημένους ποδοσφαιριστές (Πογκμπά και Σο) δεν έχουν τη δύναμη να τον ωθήσουν στην έξοδο από το «Ολντ Τράφορντ» και, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα, δεν έχει σκοπό να αλλάξει τίποτα στη συμπεριφορά του!
Τα δοκιμαστικά του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες ο Γιουσέιν Μπολτ, με τον ζωντανό θρύλο του στίβου να δηλώνει πως θα δοκιμάσει να αποτελέσει μέλος της Μπορούσια Ντόρτμουντ καθώς επίσης πως θα ήθελε κάποια στιγμή να παίξει στην αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο.
Με την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής Αγγλίας παραμένει ο Τζο Γκόμες, που ωστόσο είναι ακόμη αμφίβολος για το ματς με την Ιταλία.
Στο Λονδίνο βρίσκεται και πάλι ο Μεσούτ Εζίλ, που ξεκουράζεται από τον Γιόκαιμ Λεβ και δεν θα παίξει στο φιλικό παιχνίδι της εθνικής Γερμανίας με αντίπαλο την Βραζιλία.
Σε διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκονται οι εκπρόσωποι του προπονητή της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Guardian».
Με δέκα γκολ ολοκληρώθηκε το φιλικό που έδωσαν στο «Άνφιλντ» παλιοί παίκτες της Λίβερπουλ και της Μπάγερν Μονάχου (5-5), με κάποιους από τους ζωντανούς θρύλους των δύο συλλόγων να προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Ένα ημίχρονο με την κόκκινη φανέλα και άλλο ένα με την κυανέρυθρη έπαιξε ο Τσάμπι Αλόνσο, που αγωνίστηκε και στις δύο ομάδες κατά την διάρκεια της καριέρας του. Δείτε τα γκολ.
Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 16χρονο τερματοφύλακα της εθνικής Παίδων, Χρήστου Μανδά, φανερώνει η κίνησή της να στείλει σκάουτερ για να τον παρακολουθήσει στο παιχνίδι με αντίπαλο την Γερμανία.
Νωρίτερα από τους υπόλοιπους Γερμανούς διεθνείς άφησε την αποστολή της εθνικής της χώρας ο μέσος της Λίβερπουλ, Εμρέ Τσαν, του οποίου το πρόβλημα στην πλάτη αποδείχθηκε αρκετά σοβαρό για να τον στείλει πίσω στο Μέρσεϊσαϊντ και πλέον θέτει και μικρά ερωτηματικά για το εάν θα προλάβει το υπόλοιπο της σεζόν.
Μετά την απουσία του από το φιλικό της εθνικής Αγγλίας κόντρα στην Ολλανδία, ο Τζακ Γουίλσιρ θα μείνει εκτός εξαιτίας τραυματισμού και από αυτό απέναντι στην Ιταλία.