Κοιτάει για αμυντικό ο Βενγκέρ
Η Άρσεναλ φαίνεται να κινείται για την απόκτηση αμυντικού σύμφωνα με τον προπονητή της, Αρσέν Βενγκέρ, που θέλει να δώσει βάθος στο ρόστερ της ομάδας.
Η Άρσεναλ φαίνεται να κινείται για την απόκτηση αμυντικού σύμφωνα με τον προπονητή της, Αρσέν Βενγκέρ, που θέλει να δώσει βάθος στο ρόστερ της ομάδας.
Ανυπόμονος του για τη γνωριμία με τα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου δείχνει ο Τζέιμς ΜακΆρθουρ στις πρώτες του δηλώσεις στο «Sky Sports» ως ποδοσφαιριστής της Γουίγκαν.
Αργά ή γρήγορα φαίνεται ότι ο Τζέιμς Μίλνερ θα γίνει παίχτης της Μάντσεστερ Σίτι και οι… συμπαίχτες του στους «πολίτες», Πατρίκ Βιεϊρά και Σέι Γκίβεν μίλησαν στην «Daily Mail» με τα καλύτερα λόγια για να τον καλωσορίσουν.
Αντίθετο βρίσκει τον Ρόι Χότζον η άποψη του ιατρικού επιτελείου της Λίβερπουλ να μην χρησιμοποιηθούν καθόλου στην παρούσα φάση των προκριματικών του Europa League όσοι συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Τη δυσαρέσκεια του για το χειρισμό της υπόθεσης Νεϊμάρ από πλευράς της Σάντος εξέφρασε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή με δηλώσεις του στην «Lancenet».
Η υπόθεση Φάμπρεγας έχει πολλά επεισόδια ακόμη και στο σημερινό πρωταγωνιστεί ο Νταβίντ Βίγια που τον καλεί στους «μπλαουγκράνα» για να δημιουργήσουν μία ακόμη πιο δυνατή ομάδα.
Με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αλεξάνταρ Κολάροφ. Η Λάτσιο αποδέχτηκε, έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, την πρόταση ύψους 15.9εκατ. λιρών για τον Σέρβο αμυντικό και άναψε το «πράσινο φως» για τη μετακίνηση του στην Αγγλία.
Το δίλλημα του Ραμίρες φαίνεται να τελείωσε. Ο μέσος της Μπενφίκα αποφάσισε να αρνηθεί την πλουσιοπάροχη πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι, για λογαριασμό της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Τσέλσι!
Να… διαγράψει τα όνειρα των οπαδών και της διοίκησης της Μάντσεστερ Σίτι για κατάκτηση της κορυφής στο νέο πρωτάθλημα έσπευσε ο Αντρέι Αρσάβιν, υποστηρίζοντας ότι το «ταβάνι» της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι η 3η θέση.
Δίχως να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της, η Γουέστ Χαμ νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό σε φιλικό προετοιμασίας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 41’ ο Χιτζλσμπέργκερ.