Μιλάει με Σέφιλντ ο Ο’Ντρίσκολ
Την άδεια να συζητήσει με τη διοίκηση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, που έμεινε «ορφανή» μετά την αποχώρηση του Γκάρι Σπιντ, έδωσε στον Σον Ο’Ντρίσκολ, η Ντονκάστερ.
Την άδεια να συζητήσει με τη διοίκηση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, που έμεινε «ορφανή» μετά την αποχώρηση του Γκάρι Σπιντ, έδωσε στον Σον Ο’Ντρίσκολ, η Ντονκάστερ.
Ένα βήμα μακριά από το «Άπτον Παρκ» βρίσκεται ο Στιβ Σίντουελ! Ο έμπειρος μέσος της Άστον Βίλα φέρεται έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Γουέστ Χαμ για να συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο και εντός της ημέρας αναμένεται να έχουν διευθετηθεί όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου που θα υπογράψει.
Περίπου 2.000 λίρες κατάφεραν να συγκεντρώσουν σε διάστημα μόλις λίγων ημερών, οι οπαδοί της Πλίμουθ, καταθέτοντας τον οβολό τους, έπειτα από προσπάθεια του συλλόγου για δωρεά στους υπαλλήλους της ομάδας, που έχουν μείνει απλήρωτοι!
Παραμένοντας πιστοί το πλάνο του μέλλοντος, οι ιθύνοντες τη Λίβερπουλ, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται τα βρετανικά Μέσα, ετοιμάζονται να προσφέρουν νέο πολυετές συμβόλαιο στον Τζέι Σπίρινγκ.
Έτοιμη για… κυριαρχία στο 2ο γύρο της Πρέμιερ εμφανίζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τον Ντάρεν Φλέτσερ. Ο μέσος των «κόκκινων διαβόλων» γνωρίζοντας πως η ομάδα του μπορεί να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας με δύο παιχνίδια που της υπολείπονται, τόνισε πως δεν προτίθενται να αποχωριστούν την πρώτη θέση.
Έξαλλα πανηγύρισε τη νίκη (2-1) της Έβερτον επί της Μάντσεστερ Σίτι , το βράδυ της Δευτέρας, ο εκ των σκόρερ των «ζαχαρωτών» στην αναμέτρηση, Τιμ Κέιχιλ! Ο Αυστραλός άσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το τελικό αποτέλεσμα και έπλεξε το εγκώμιο του Τιμ Χάουαρντ που αποδείχθηκε «φύλακας άγγελος» της εστίας της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.
Στοπ στη μεταγραφολογία γύρω από το όνομα του Αντι Κάρολ, θέλησε να βάλει ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου. Ο 21χρονος επιθετικός βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών του Χάρι Ρέντναπ όμως ο Πάρντιου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί πώληση του ποδοσφαιριστή.
Η απόσυρση του αιτήματος μεταγραφής από τον Κάρλος Τέβεζ και η δήλωση της πλήρους αφοσίωσής του στη Μάντσεστερ Σίτι, ήταν τα μοναδικά ευχάριστα νέα για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, τη Δευτέρα, όπως τόνισε ο προπονητής των «πολιτών» μετά την ήττα (2-1) από την Έβερτον για τη 18η αγωνιστική.
Μάχη για την απόκτηση του Ματ Τζάρβις αναμένεται να δώσουν Λίβερπουλ και Έβερτον. Το ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ αναμένεται να μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρου τον Ιανούαριο με τον 24χρονο πλάγιο μέσοεπιθετικό να αποτελεί μεταγραφικό στόχο και των δυο συλλόγων.
Ευτυχισμένος για τη νίκη στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι και τη βαθμολογική ανάσα, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος, ωστόσο, υποστήριξε πως το μεγάλο μειονέκτημα της ομάδας του είναι η συνέπεια στα αποτελέσματα.