Πήρε Σάμουελ η Κάρντιφ
Τη φανέλα της Κάρντιφ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα φορά ο Λόιντ Σάμουελ.
Τη φανέλα της Κάρντιφ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα φορά ο Λόιντ Σάμουελ.
Προσπάθεια να αποβάλλει από τις πλάτες του τον χαρακτηρισμό του «βρώμικου» παίκτη επιχείρησε με δηλώσεις του ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πατρίς Εβρά!
Έμμεσο κάλεσμα στη Μίλαν να κινηθεί για την πρόσληψή του απηύθυνε ο Κάρλο Αντσελότι. Ο προπονητής της Τσέλσι δεν δίστασε να παραδεχθεί πως σε περίπτωση που οι «ροσονέρι» του ζητήσουν να συνεργαστούν ξανά, δεν θα αρνηθεί!
Ποιος είδε τον Μπακαρί Σανιά και δεν τον φοβήθηκε! Ο αμυντικός της Άρσεναλ εξαπέλυσε βολές κατά των διαιτητών, εξαιτίας της ανεκτικότητας που δείχνουν στα σκληρά μαρκαρίσματα κατά τη διάρκεια των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ.
Ολοένα και αυξάνονται οι ενδιαφερόμενες ομάδες για την απόκτηση του Γιόχαν Ελμάντερ. Ο Σουηδός επιθετικός, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από την Μπόλτον, βρίσκεται σύμφωνα με την «Talk Sport» στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σεβίλλης
Τι το’ θελε το φιλικό; Ο Μίκα Ρίτσαρντς έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι προετοιμασίας της εθνικής Αγγλίας U21 με τη Δανία και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα!
Αποφασισμένη να κινήσει τις διαδικασίες απόκτησης του Σέι Γκίβεν παρουσιάζουν την Άστον Βίλα τα αγγλικά ΜΜΕ. Βάσει των ρεπορτάζ, οι «χωριάτες» είναι έτοιμη να προσφέρουν περί τα 5εκατ. ευρώ για να αποσπάσουν τα δικαιώματα του τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι.
Τις υπηρεσίες του στην Μπέρνλι για τον επόμενο ένα μήνα θα προσφέρει ο Σέιν Ντάφι. Ο νεαρός μέσος της Έβερτον αποδέχτηκε την πρόταση που του κατέθεσε η ομάδα από την Τσάμπιονσιπ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.
Τα πράγματά του για μόνιμη εγκατάσταση στην Ισπανία μαζεύει ο Σεμπάστιαν Λάρσον! Ο Σουηδός μέσος της Μπέρμιγχαμ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης και όπως μεταδίδουν σήμερα τα Μέσα της Αγγλίας, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο.
Γεμάτη προβλήματα τραυματισμών και ατυχίες, χαρακτήρισε την σεζόν που φεύγει ο Φιλ Γιαγκέλκα, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι όταν φορά την φανέλα της εθνικής Αγγλίας, παίζει καλύτερα.