Σε ρώσικα χέρια η Ρέντινγκ
Πολύ κοντά στη μεταβίβαση των μετοχών της που ίσως αλλάξει την ιστορία του συλλόγου βρίσκεται η Ρέντινγκ. Ο Ρώσος επιχειρηματίας Μπόρις Ζινγκάρεβιτς θα γίνει το νέο αφεντικό της ομάδας.
Πολύ κοντά στη μεταβίβαση των μετοχών της που ίσως αλλάξει την ιστορία του συλλόγου βρίσκεται η Ρέντινγκ. Ο Ρώσος επιχειρηματίας Μπόρις Ζινγκάρεβιτς θα γίνει το νέο αφεντικό της ομάδας.
Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων MANCHESTERUNITED προσκαλεί όλους τους φίλους και τα μέλη της ομάδας μας στην κοπή της πίτας της λέσχης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22/01/2012 στις 17:00 στον χώρο της λέσχης μας Βασ.Γεωργίου 20 Θεσσαλονίκη.
Τον Γουίλιαν της Σαχτάρ έχει στο στόχαστρο η Τσέλσι και ετοιμάζεται να διαθέσει τουλάχιστον 20 εκ λίρες για την απόκτηση του.
Μία θέση στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ ζητά από τους παίκτες του πάση θυσία ο Αρσέν Βενγκέρ, που τονίζει ότι κάθε άλλα ενδεχόμενο θα ήταν καταστροφικό. Ο Αλσατός τεχνικός τονίζει ενόψει του παιχνιδιού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι η Άρσεναλ δεν θα ψάξει την εκδίκηση, αλλά σίγουρα τη νίκη.
Ακόμη και αν η Τότεναμ ηττηθεί στο «Έτιχαντ» την Κυριακή από τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Χάρι Ρέντναπ πιστεύει ότι η διαφορά θα είναι εύκολα αναστρέψιμη, γιατί υπάρχουν αρκετά ανάλογα παραδείγματα ανατροπής στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.
Αν η Τσέλσι θέλει να ξανακάνει την ύστατη προσπάθεια να μειώσει τη διαφορά από τους πρωτοπόρους εκμεταλλευόμενη τα ντέρμπι της αγωνιστικής, δεν πρέπει να αφήσει βαθμούς στην έδρα της Νόριτς. Με τα «καναρίνια» όμως σε πολύ καλή κατάσταση, δεν είναι εύκολο το εγχείρημα.
Να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας θέλει η Έβερτον που απέχει ένα βαθμό από το στόχο της και υποδέχεται την Μπλάκμπερν. Τα «ρόδα» ωστόσο κατάφεραν να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη έστω και με ισοβαθμία μετά από μήνες και θέλουν να παραμείνουν εκτός.
Σε μία ιδιαίτερα αφιλόξενη έδρα θα προσπαθήσει να συνεχίσει την καλό σερί της η Νιούκαστλ και να εκμεταλλευτεί τα ντέρμπι κορυφής της αγωνιστικής. Ωστόσο η προσπάθειά της μόνο εύκολη δεν είναι με τη Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ» να είναι ιδιαίτερα δυνατή.
Η χειρότερη από πλευράς φόρμας ομάδα της Πρέμιερ, ΚΠΡ, υποδέχεται την αμέσως χειρότερη, Γουίγκαν. Στο δυτικό Λονδίνο χτυπά η καρδιά για τους συλλόγους που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις, με τον Μαρκ Χιουζ να ελπίζει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με τους Ρέιντζερς και τον Ρομπέρτο Μαρτίνεζ να ζητά επιτακτικά τη νίκη.
Την έδρα της θέλει να εκμεταλλευτεί η Στόουκ, η οποία υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο σερί της που τη θέλει να είναι αήττητη στο «Μπριτάνια», για δέκα αγώνες κόντρα στους «baggies». Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών οι δύο ομάδες.