Ανανεώνει ο Ντεστέν
Σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη διοίκηση της Έβερτον έχει έρθει ο Σιλβέν Ντεστέν, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αγγλικών εφημερίδων.
Σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη διοίκηση της Έβερτον έχει έρθει ο Σιλβέν Ντεστέν, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αγγλικών εφημερίδων.
Διπλό μεταγραφικό χτύπημα φαίνεται να ετοιμάζει η Τσέλσι, αφού σύμφωνα με την «Independent» είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 30 εκατομμυρίων λιρών για τους Τιμ Κρουλ και Τσικ Τιοτέ της Νιούκαστλ.
Κόντρα στην παλιά του ομάδα θα αγωνιστεί ο Τζιμπρίλ Σισέ, την Τετάρτη, με τη Λίβερπουλ να φιλοξενείται από την ΚΠΡ και τον Γάλλο επιθετικό να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους «κόκκινους». Τι είπε για την αποχώρησή του από το «Άνφιλντ» και για την …εκδίκηση που θα ήθελε να πάρει.
Τις φήμες που ήθελαν τον Κάρλος Τέβεζ να βρίσκεται στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι για το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στην Τσέλσι, επιβεβαίωσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Στο στόχαστρο της Νάπολι, ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, βρίσκεται ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.
Την αισιοδοξία του για την αναμέτρηση της Τετάρτης (21/3) κόντρα στην Τσέλσι εξέφρασε ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Τζο Χαρτ, τονίζοντας ωστόσο πως μια νέα αποτυχία στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα κάνει εξαιρετικό δύσκολο το έργο των «πολιτών» για την κατάκτηση του τίτλου.
Σε απόλυτο βαθμό επιβεβαίωσε η Γκίζου Ρενέ τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση των Ρίο Φέρντιναντ και Φρανκ Λάμπαρντ. Η κινέζικη ομάδα θα κινηθεί για τους δύο «αστέρες» της Πρέμιερ Λιγκ και ο πρόεδρος της προανήγγειλε …εξωπραγματική πρόταση!
Η απόσταση από το Λίβερπουλ έως τη Σιγκαπούρη ξεπερνά τα 6823 μίλια, αλλά η αγάπη για τους «κόκκινους» δεν …καταλαβαίνει από απόσταση. Ο Χένρι Χαν και η Ειλίν Σιάου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αφοσίωσης, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και υποσχέθηκαν ο ένας στον άλλο: You’ll Never Walk Alone.
Μπορεί ο Τόρες να μην ικανοποιεί στην Αγγλία, αλλά ολοένα και νέοι «μνηστήρες» εμφανίζονται για τον Ισπανό επιθετικό. Τελευταία ομάδα που ενδιαφέρεται, η ιταλική Γιουβέντους.
Την επιθυμία του να παραμείνει στη Λίβερπουλ ακόμη και μέχρι το τέλος της καριέρας του εξέφρασε ο Ντιρκ Κάουτ. Ο Ολλανδός επιθετικός τόνισε ότι η ομάδα του γίνεται ολοένα και καλύτερη όσο περνάει ο καιρός και ελπίζει πως από τη νέα σεζόν θα επιστρέψει σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.