Τόρες: «Αξίζει να μείνω;»
Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Φερνάντο Τόρες δεν διστάζει να θέσει θέμα παραμονής του στην Τσέλσι.
Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Φερνάντο Τόρες δεν διστάζει να θέσει θέμα παραμονής του στην Τσέλσι.
Στη μεταγραφική επικαιρότητα της Έβερτον βρέθηκε το όνομα του Ρόμπερτ Χουτ! Σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο αμυντικός της Στόουκ αντιμετωπίζεται από τους διοικούντες ως εξαιρετική λύση για αντί- Ντιστέν, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν!
Οι δυο τους «μονομάχησαν» στα σενάρια διαδοχής του Φάμπιο Καπέλο στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ουδέποτε, όμως, είχαν προσωπική κόντρα, κάτι που φάνηκε και από το γεγονός πως ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός τηλεφώνησε στον προπονητή της Τότεναμ για συμβουλές!
Η σεζόν τελείωσε. Ο ίδιος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά πριν φύγει από την Αγγλία φρόντισε να στείλει το μήνυμά του!
Αποθέωση για τους Πρωταθλητές Ευρώπης! Χιλιάδες κόσμου περίμεναν υπομονετικά τους θριαμβευτές του Μονάχου και οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι παρουσίασαν στην αγγλική πρωτεύουσα το «ιερό δισκοπότηρο», παρελαύνοντας με το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο στους δρόμους του Λονδίνου.
Στη μεταγραφική λίστα της Άρσεναλ για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής βρίσκεται το όνομα του Μάρτιν Σκρτελ!
Λίγο πριν την «παρέλαση» στους δρόμους του Λονδίνου με την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Χουάν Μάτα συναντήθηκε με τον Τζιανφράνκο Τζόλα στο αεροδρόμιο με την άφιξη της αποστολής της Τσέλσι στο «Χίθροου» και φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει τη στιγμή.
Ο πρόεδρος της Στόουκ, Πίτερ Κόουτς μίλησε ανοιχτά για τις σκέψεις της διοίκησης περί της υπόθεσης του Μάικλ Όουεν, δηλώνοντας πως ο έμπειρος επιθετικός είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.
Σε αυτό εδώ το λεωφορείο θα βρεθούν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι προκειμένου να κάνουν το γύρω του Λονδίνου και να γιορτάσουν μαζί με τους οπαδούς τους, την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου!
Δήλωσε παρών στις σπουδαιότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της Τσέλσι. Ξεκίνησε το 2004 με το πρώτο πρωτάθλημα του συλλόγου έπειτα από 50 χρόνια και τελείωσε με το πρώτο Τσάμπιονς Λιγκ της ομάδας εν έτει 2012. Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά επαγγέλλεται ποδοσφαιριστής, αλλά στα μάτια των οπαδών των «μπλε» μοιάζει… υπερήρωας.