Δεν φεύγει ο Γέλαβιτς!
Καμία πρόθεση να προχωρήσει στην πώληση του Νίκιτσα Γέλαβιτς το ερχόμενο καλοκαίρι δεν έχει η Έβερτον, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μόγιες.
Καμία πρόθεση να προχωρήσει στην πώληση του Νίκιτσα Γέλαβιτς το ερχόμενο καλοκαίρι δεν έχει η Έβερτον, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μόγιες.
Τριψήφιο αριθμό έβαλε μπροστά από τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι ο Νταβίντ Σίλβα, με τον Ισπανό άσο να έχει ακόμη ένα λόγο να είναι χαρούμενος. Διαβάστε σε ποια κατηγορία είναι πρώτος, από το 2010 και μετά που βρίσκεται στο Νησί.
Στο πρώτο παιχνίδι της 35ης αγωνιστική, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ στο «Έτιχαντ». Δείτε τις επιλογές των δύο προπονητών.
O Μάρλον Κινγκ δεν κατάφερε να… δαμάσει την Πόρσε του και κατηγορείται ότι εγκατέλειψε βαριά τραυματία έναν άνδρα, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι δεν είναι… καλό παιδί.
Η μετά Λουίς Σουάρες εποχή στη Λίβερπουλ αρχίζει, τουλάχιστον όσον αφορά τις επόμενες δέκα αγωνιστικές. Οι «κόκκινοι» καλούνται να αποδείξουν πως δεν έχουν επηρεαστεί από τα όσα έγιναν μετά την τιμωρία του Ουρουγουανού επιθετικού και πρέπει να το κάνουν στην έδρα της Νιούκαστλ, η οποία εξακολουθεί να καίγεται για βαθμούς, αφού ο κίνδυνος του υποβιβασμού παραμένει.
Τη διαβεβαίωση της διοίκησης της Τότεναμ πως ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν θα πωληθεί εφόσον η Τότεναμ εξασφαλίσει θέση στην τετράδα έχει ο Αντρέ Βίλας-Μπόας.
Αντιμέτωπη με σοβαρά προβλήματα θα είναι όποια εν των Στόουκ και Νόριτς ηττηθεί, αφού η βαθμολογική τους θέση δεν θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν το πρωτάθλημα χωρίς άγχος. Τη νίκη που θα τους σώσει τυπικά ψάχνουν και οι δύο ομάδες.
Τη φανέλα της εθνικής ομάδας θέλει να φορέσει ξανά ο Τζον Τέρι, ύστερα από την οικειοθελή αποχώρησή του από τα «λιοντάρια».
Παιχνίδι για να… γίνει είναι αυτό ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Γουέστ Μπρομ για την 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στο «Σεντ Μέρι», καθώς οι γηπεδούχοι θεωρούνται ασφαλείς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν εξασφαλίσει την παραμονή εδώ και καιρό.
Να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να φτάσει τις θέσεις που εξασφαλίζουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο θέλει η Έβερτον, η οποία υποδέχεται στο «Γκούντισον Παρκ» τη Φούλαμ του Γιώργου Καραγκούνη, για την 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.