Έχασε τον αρχηγό της η Γουίκομ
Με άμεσες και δραστικές κινήσεις, η Σριούσμπερι απέκτησε τον μέχρι πρότινος αρχηγό της Γουίκομ, Ντέιβ Γουίνφιλντ!
Με άμεσες και δραστικές κινήσεις, η Σριούσμπερι απέκτησε τον μέχρι πρότινος αρχηγό της Γουίκομ, Ντέιβ Γουίνφιλντ!
Στο… κενό έπεσε και η τρίτη πρόταση της Χαλ για την απόκτηση του Κάσπερ Σμάιχελ από τη Λέστερ.
Συνεχώς αυξάνονται οι πιθανότητες αποχώρησης του Μίκαελ Λάουντρουπ από τον πάγκο της Σουόνσι! Σύμφωνα με το «BBC», η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να διακόψει κάθε επικοινωνία και με τον ατζέντη του Δανού τεχνικού, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τη διαφωνία των δύο πλευρών για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.
Συνεχείς είναι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Άστον Βίλα και την Άαλμποργκ, με τους «χωριάτες» να καταβάλλουν προσπάθεια απόκτησης του Νίκλας Ελένιους για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής. Ταξιδεύει στην Αγγλία ο παίκτης, χωρίς να έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους!
Ως δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο αμυντικός της Νιούκαστλ, Κέρτις Γκουντ, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βελτιώσει τον τρόπο παιχνιδιού του.
Άκαρπη απέβη η προσπάθεια της Χαλ να αποκτήσει τον Γκάρι Χούπερ, αφού η Σέλτικ έδωσε αρνητική απάντηση στην πρόταση που έκανε η νεοφώτιστη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.
Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Έβερτον, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θέλει να έχει στο προπονητικό του επιτελείο τον Φιλ Νέβιλ που πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.
Ποστάροντας κάποιες φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, ο Ζεράρ Πικέ θυμήθηκε την εποχή που έκανε το «αγροτικό» του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να ζητά ένα-διόλου ευκαταφρόνητο-ποσό για να αποχωρήσει από την ΚΠΡ, προχώρησε ο Τζόι Μπάρτον.
Στα «αποκαλυπτήρια» των νέων φανελών για την επόμενη σεζόν, προχώρησε η Άστον Βίλα, με τις εντός έδρας να μοιάζει πολύ με εκείνη του 1982, όταν και κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών.