Πήρε χαφ η Τρανμίρ
Τον Ντέιβιντ Άμου, που έμεινε ελεύθερος από την Πρέστον, απέκτησε με συνοπτικές διαδικασίες η Τρανμίρ.
Τον Ντέιβιντ Άμου, που έμεινε ελεύθερος από την Πρέστον, απέκτησε με συνοπτικές διαδικασίες η Τρανμίρ.
Την απόκτηση του Τοντ Κέιν που φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στη δεύτερη ομάδα της Τσέλσι, ανακοίνωσε η Μπλάκμπερν. Δανεικός ο νεαρός μπακ από τους «μπλε» του Λονδίνου.
Έχοντας επιστρέψει στη δράση από τον περασμένο Νοέμβριο, ο Κρις Σμόλινγκ αισθάνεται «σιδερένιος». Ο διεθνής αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε πως έχει αφήσει πλέον στο παρελθόν τα προβλήματα τραυματισμών και φυσικής κατάστασης που τον ταλαιπωρούσαν, πράγμα που τον έχει βοηθήσει και στον τομέα της αυτοπεποίθησης.
Θετικό φινάλε είχε για τον Αλέξανταρ Κολάροφ η «περιπέτεια» με τη ρατσιστική επίθεση που χρεώθηκε από οπαδούς της Νιούκαστλ. Έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία, ο Σέρβος μπακ της Μάντσεστερ Σίτι δεν θα υποστεί καμία συνέπεια.
Την υπογραφή που όλοι περιμένουν στο νέο πενταετές συμβόλαιο με την Άρσεναλ θα έχει βάλει μέχρι το Κυριακάτικο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Θίο Γουόλκοτ! Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, έχουν διευθετηθεί και οι τελευταίες λεπτομέρειες ανάμεσα στις δύο πλευρές με την ανανέωση της συνεργασίας τους να είναι απλά θέμα χρόνου.
Οι αντιστάσεις της Μπλάκπουλ φαίνεται ότι κάμφθηκαν και η Λίβερπουλ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Τόμας Ινς, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Η συμφωνία ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Γουέστ Μπρομ για τον δανεισμό του Ρομέλου Λουκάκου θα ισχύσει κανονικά και ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στο «Χόθορνς» μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την εθνική ομάδα του Τόνγκο θα συμμετέχει ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, όπως επιβεβαίωσε και η διοίκηση της Τότεναμ, γνωστοποιώντας πως ο ποδοσφαιριστής κλήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πατρίδας του.
Στα ματς των διοργανώσεων Κυπέλλου, από τη μία άκρη του πλανήτη μέχρι την άλλη την διαφορά θα την κάνει η δίψα για διάκριση. Ή για να το πω αλλιώς η ….πείνα. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
Στο «Stadium of Light» θα αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2016 ο Αλφρέντ Εντιαγιέ, με τη Σάντερλαντ να ανακοινώνει την απόκτησή του από την Μπούρσασπορ, χωρίς –ωστόσο- να αποκαλύπτει το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.