Επιστροφή στις προπονήσεις για Καμπούλ
Τη Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της Τότεναμ, ο Γιούνες Καμπούλ, ο οποίος είχε μείνει εκτός δράσης από τον περασμένο Αύγουστο, λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.
Τη Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της Τότεναμ, ο Γιούνες Καμπούλ, ο οποίος είχε μείνει εκτός δράσης από τον περασμένο Αύγουστο, λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.
Στην παραδοχή πως το τροχαίο που οδήγησε στον θάνατο ένα ανδρόγυνο, τον Σεπτέμβριο του 2012, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη δική του απροσεξία, προχώρησε ο νεαρός άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κόρτνεϊ Μέπεν Γουόλτερ.
Την πεποίθησή του πως η ΚΠΡ είναι ένας πολύ καλός σύλλογος και θα αποφύγει τον υποβιβασμό, εξέφρασε ο Κρις Σαμπά.
Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα αποφάσισε να βάλει στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν ο Τζέιμι Κάραγκερ. Ο 35χρονος αμυντικός της Λίβερπουλ, που μετρά αυτή τη στιγμή 723 συμμετοχές με τη φανέλα των «κόκκινων», ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.
Τα εύσημα στη Γουεστ Χαμ, για την ικανότητα της ομάδας να κρατήσει τον Μοχάμεντ Ντιαμε, έδωσε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα talkSPORT, ο Τζο Κόουλ.
Το καλοκαίρι θα παίξει ξανά μπάλα ο Μάικλ Τίμλιν, με τη Σάουθεντ να επιβεβαιώνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Λουίς Σουάρεζ μπερδεύει τους φίλους της Λίβερπουλ. Ενώ όλα έδειχναν καλά και… ανθηρά για το μέλλον του παίκτη στο «Άνφιλντ», με νέα τοποθέτησή του, ο Ουρουγουανός φορ δηλώνει πως θα μιλήσει με τη διοίκηση της ομάδας το προσεχές καλοκαίρι.
Κολακευμένος από τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στο «στόχαστρο» μεγάλων αγγλικών συλλόγων, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο μεσοεπιθετικός της Γουίγκαν, Τζέιμς ΜακΚάρθι.
Ο Μάρτιν Σκρτελ συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι άνθρωποι της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την άμυνα της ομάδας και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του μήνα, ο ρωσικός σύλλογος να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Λίβερπουλ για να πάρει πίσω τον ποδοσφαιριστή.
Η Ρέντινγκ είναι μία από τις ομάδες που έστειλαν σκάουτερ στον ημιτελικό του Κυπέλλο Εθνών Αφρικής ανάμεσα στη Νιγηρία και την Ακτή Ελεφαντοστού για να παρακολουθήσει τον επιθετικό της Σπαρτάκ Μόσχας, Εμάνουελ Εμενίκε.