Πάει στη Γκρέμιο ο Σάντος
Στη Βραζιλία, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από την Άρσεναλ στη Γκρέμιο, βρίσκεται από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, ο Αντρέ Σάντος.
Στη Βραζιλία, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από την Άρσεναλ στη Γκρέμιο, βρίσκεται από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, ο Αντρέ Σάντος.
Ό,τι ακριβώς περιμένει όλος ο ποδοσφαιρικός… πλανήτης, περιμένει και ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο «special one», μίλησε για τις αναμετρήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και έκανε λόγο για «μάχες» που όλοι εύχονται να αφήσουν εποχή!
Την κατάκτηση των τριών βαθμών, ακόμα κι αυτοί έρχονταν με κακή εμφάνιση, είχαν βάλει στόχο στο ματς με την Έβερτον οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως τόνισε ο Ράιαν Γκιγκς μετά το 2-0 επί των «ζαχαρωτών».
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη Λίβερπουλ ο προπονητής της Γουέστ Μπρομ, Στιβ Κλαρκ, λίγες ώρες πριν το μεταξύ τους παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.
Αυτό που είδαν όλοι στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ», τόνισε ο Ντέιβιντ Μόγιες μετά την ήττα (2-0) της Έβερτον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δηλαδή, ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν πολύ ανώτεροι από την ομάδα του…
Ολοκληρωτική αλλαγή έκανε στα πλάνα του για το παιχνίδι με την Έβερτον, μόλις έμαθε το αποτέλεσμα της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Σαουθάμπτον! Ο Σκοτσέζος τεχνικός της Γιουνάιτεντ, μετά τη νίκη (2-0) επί των «ζαχαρωτών», αποκάλυψε πως είχε σκοπό να κάνει εφτά αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του!
Πριν ακόμη λήξει η Πρέμιερ Λιγκ, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων, η «Paddy Power», πλήρωσε τα πονταρίσματα όσων παικτών είχαν βάλει τα λεφτά τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη (2-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Έβερτον. Οι Φιλ Τζόουνς και Τζόνι Έβανς αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από την αναμέτρηση του «Ολντ Τράφορντ» και αναμένεται να απουσιάσουν από το ματς της Τετάρτης κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Δεν θα επιστρέψει στο «Etihad», μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στη Μάλαγα, το καλοκαίρι ο Ρόκε Σάντα Κρουζ, καθώς θεωρεί αδύνατο να ανταγωνιστεί τους επιθετικούς της Μάντσεστερ Σίτι.
Τίποτα δεν φαίνεται ικανό να ανατρέψει την κατάσταση στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και να σταθεί εμπόδιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 2-0 της Έβερτον, βρέθηκαν στο +12 από τη συμπολίτισσα, Σίτι και πορεύονται με άνεση προς το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.