Δεν προπονήθηκε ο Αντεμπαγιόρ
Χωρίς τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ θα παραταχθεί κατά πάσα πιθανότητα η Τότεναμ κόντρα στην Ίντερ, αφού ο επιθετικός από το Τόγκο έχασε και την προπόνηση της Τετάρτης.
Χωρίς τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ θα παραταχθεί κατά πάσα πιθανότητα η Τότεναμ κόντρα στην Ίντερ, αφού ο επιθετικός από το Τόγκο έχασε και την προπόνηση της Τετάρτης.
Την άποψη πως η Νιούκαστλ έχει την ποιότητα να φτάσει ακόμα και μέχρι την κατάκτηση του φετινού Γιουρόπα Λιγκ, εξέφρασε ο Άλαν Πάρντιου.
Την πρόκρισή της στους «8» του NextGen Series πανηγυρίζει η Άρσεναλ, η οποία επικράτησε 1-0 της Ίντερ με ένα εκπληκτικό γκολ του Νίκου Γεννάρη.
Για την μεγάλη βελτίωση του Γκάρεθ Μπέιλ σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα χρόνια μίλησε ο Αντρέ Βίλας – Μπόας, εν όψει του παιχνιδιού με την Ίντερ, τονίζοντας πως πλέον είναι ένας διαφορετικός παίκτης.
Καμία απόφαση σχετικά με το μέλλον του δεν έχει πάρει ο Πάβελ Πογκρέμπνιακ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος 29χρονου επιθετικού της Ρέντινγκ, Όλεγκ Αρτέμοβ.
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Λιονέλ Μέσι για τους Γουέιν Ρούνεϊ και Γκάρεθ Μπέιλ, χαρακτηρίζοντάς τους ως κορυφαίους παίκτες, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να παίξουν στην ίδια ομάδα κάποια στιγμή.
Σε απολογία κάλεσε η UEFA τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για την αποβολή του Νάνι, τις αντιδράσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη απόφασή του έμπειρου τεχνικού να μην παραβρεθεί στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα.
Με τον Χατέμ Μπεν Αρφά να επιστρέφει μετά από σχεδόν τρεις μήνες στην αποστολή, αλλά τον Παπίς Σισέ να μένει εκτός, ταξίδεψε η Νιούκαστλ για τη Μόσχα, εκεί που το απόγευμα της Πέμπτης (7/3) θα αντιμετωπίσει την Ανζί στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.
Δύσκολη αλλά όχι ανίκητη είναι η Νιούκαστλ, σύμφωνα με τον προπονητή της Ανζί, Γκους Χίντινγκ. «Είναι φορμαρισμένη ομάδα, αλλά θα κάνουμε το παιχνίδι μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός προπονητής.
Ό,τι μπορεί για να βγει κερδισμένη στην υπόθεση της άδειας χρήσης του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου, κάνει η Λέιτον Όριεντ. Η ομάδα της LeagueOne ζήτησε επανεξέταση της διαδικασίας με την οποία η υποψηφιότητα της Γουέστ Χαμ για το Στάδιο, αναδείχθηκε επικρατέστερη.